צור קשר | מוקד מכירות 2650*

חיפוש
Filters

עוגה שמכינים ב5 דק' כשמתחשק ריח של עוגה בבית. עוגה קלה להכנה שתוספת הקפה מפתיעה בטעמה. ברגע שתכינו אותה והסובבים יטעמו , יבקשו מכם מיד את המתכון.
לפרטים נוספים

עוגת מייפל וקפה

חומרים: 
3 ביצים
1 גביע שמנת/ אשל
½1 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
½ כוס שמן תירס
2 כוסות קמח תופח
2 כפות קפה מגורען טסטר צויס
½ סירופ מייפל
שקדים לבנים פרוסים קלויים

  1. אופן ההכנה :
    בקערת מיקסר שמים את הביצים, הסוכר השמנת ,ומקציפים במהירות בינונית.
  2. מוסיפים את השמן וסוכר הוניל, וממשיכים להקציף.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהכל נבלע בתערובת במהירות נמוכה.
  4. מוסיפים את הקפה ומערבבים ידנית, מוזגים לתבנית משומנת מרובעת{ קוטר 24} ואופים בחום בינוני 180 במשך כ 40- 45 דק'.
  5. כשעוגה חמה מוזגים  1/4  כוס סירופ מייפל שייספג בעוגה, מפזרים את השקדים הקלויים ואת שארית המייפל מעל שייראה כזיגוג .

עוגת מייפל וקפה

חומרים: 
3 ביצים
1 גביע שמנת/ אשל
½1 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
½ כוס שמן תירס
2 כוסות קמח תופח
2 כפות קפה מגורען טסטר צויס
½ סירופ מייפל
שקדים לבנים פרוסים קלויים

  1. אופן ההכנה :
    בקערת מיקסר שמים את הביצים, הסוכר השמנת ,ומקציפים במהירות בינונית.
  2. מוסיפים את השמן וסוכר הוניל, וממשיכים להקציף.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהכל נבלע בתערובת במהירות נמוכה.
  4. מוסיפים את הקפה ומערבבים ידנית, מוזגים לתבנית משומנת מרובעת{ קוטר 24} ואופים בחום בינוני 180 במשך כ 40- 45 דק'.
  5. כשעוגה חמה מוזגים  1/4  כוס סירופ מייפל שייספג בעוגה, מפזרים את השקדים הקלויים ואת שארית המייפל מעל שייראה כזיגוג .
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');