צור קשר 2650*

 
חיפוש
Filters

מתכון מנצח באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה ♥♥למתכון המלא גללו מטה♥♥
לפרטים נוספים

עוגת "עוקץ הדבורה"


מצרכים לעוגה:
4 ביצים מופרדות

2/3 כוס סוכר
2 כפות דבש
¼ כוס שמן
½ כוס חלב
1 כפית מחית וניל
½1 כוסות קמח תופח

מצרכים למלית:
2 מיכלים שמנת מתוקה

1 חבילה אינסטנט פודינג
¼ כוס חלב
1 שקית סוכר וניל

מצרכים לציפוי:
100 גר שקדים פרוסים

½ כוס סוכר
¼ כוס דבש
100 גר חמאה
¼ כוס שמנת מתוקה

אופן הכנת העוגה:

  1. להפריד את הביצים  ולהקציף את החלבונים יחד עם הסוכר , כשמתקבל קצף בהיר ויציב  מוסיפים את השמן, הוניל, החלמנים והדבש.
  2. כשהתערובת אחידה להוסיף את הקמח בהדרגה והחלב ומערבלים עד שהקמח נבלע התערובת .
  3. מוזגים לתבנית 24  ואופים כ 40 דקות בחום בינוני 180 מעלות \
  4. מצננים היטב ופורסים לרוחב העוגה.

 

אופן הכנת הציפוי:

  1. קולים את השקדים הפרוסים במחבת יבשה ומניחים בצד.
  2. בסיר קטן ממיסים את החמאה , השמנת הסוכר והדבש, מערבבים עד שמתקבלת תערובת זהובה וסמיכה במעט , מסירים מהאש ומוסיפים את השקדים ויוצקים על החלק העליון של העוגה .

 

אופן הכנת המלית:

  1. להקציף יחד את כל החומרים לקצפת יציבה , להעביר לשקית זילוף עם צנתר כוכב ולהזליף על החלק החתוך של העוגה .
  2. להניח את החלק העליון מעל ולהכניס למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה 

עוגת "עוקץ הדבורה"


מצרכים לעוגה:
4 ביצים מופרדות

2/3 כוס סוכר
2 כפות דבש
¼ כוס שמן
½ כוס חלב
1 כפית מחית וניל
½1 כוסות קמח תופח

מצרכים למלית:
2 מיכלים שמנת מתוקה

1 חבילה אינסטנט פודינג
¼ כוס חלב
1 שקית סוכר וניל

מצרכים לציפוי:
100 גר שקדים פרוסים

½ כוס סוכר
¼ כוס דבש
100 גר חמאה
¼ כוס שמנת מתוקה

אופן הכנת העוגה:

  1. להפריד את הביצים  ולהקציף את החלבונים יחד עם הסוכר , כשמתקבל קצף בהיר ויציב  מוסיפים את השמן, הוניל, החלמנים והדבש.
  2. כשהתערובת אחידה להוסיף את הקמח בהדרגה והחלב ומערבלים עד שהקמח נבלע התערובת .
  3. מוזגים לתבנית 24  ואופים כ 40 דקות בחום בינוני 180 מעלות \
  4. מצננים היטב ופורסים לרוחב העוגה.

 

אופן הכנת הציפוי:

  1. קולים את השקדים הפרוסים במחבת יבשה ומניחים בצד.
  2. בסיר קטן ממיסים את החמאה , השמנת הסוכר והדבש, מערבבים עד שמתקבלת תערובת זהובה וסמיכה במעט , מסירים מהאש ומוסיפים את השקדים ויוצקים על החלק העליון של העוגה .

 

אופן הכנת המלית:

  1. להקציף יחד את כל החומרים לקצפת יציבה , להעביר לשקית זילוף עם צנתר כוכב ולהזליף על החלק החתוך של העוגה .
  2. להניח את החלק העליון מעל ולהכניס למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה 
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');