סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,099 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,099 ₪
חיפוש
Filters

תמונה אחת שווה אלף מילים ♥ עוגת פיצה יפיפייה טעימה וטבעונית! ♥ מתכון באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה ♥ למתכון המלא גללו מטה
לפרטים נוספים

עוגת פיצת עגבניות ופלפלים קלויים

מצרכים לבצק

500 גר קמח
11 גר שמרים יבשים

1 כף סוכר
1 כף שמן זית
1 כפית מלח
½1 כוסות מים
1 כפית אורגנו

מצרכים לציפוי:

3 פלפלים אדומים קלויים , קלופים ומנוקים חתוכים לרצועות
2 בצלים קצוצים דק

3 שיני שום
4 עגבניות טריות מקולפות וקצוצות לרבעים ללא גרעינים
2 כפיות טימין
2 כפיות אורגנו
1 כוס זיתים קלמנטה מגולענים
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם .

 

אופן ההכנה:

  1. להכנת הבצק – לשים בקערת מיקסר עם וו לישה , את הקמח ,אורגנו ,  שמרים וסוכר , להוסיף את המים והשמן ולערבל במהירות נמוכה כ 6 דקות עד שנוצר בצק רך וגמיש , להוסיף  את המלח ולערבל עוד 2 דקות .
  2. כאשר הבצק מוכן לשים בקערה משומנת ולכסות בניילון נצמד להתפחה כחצי שעה.
  3. להכנת הציפוי-  במחבת עם שמן זית לשים בצל ושום ולטגן היטב עד להזהבה ולהוסיף את עשבי תיבול והעגבניות  במשך כ 4 דקות
  4.  בתבנית קפיץ 28 ס"מ להניח את בצק הפיצה ולשטח אותו , לסדר את תערובת העגבניות והבצל .
  5. לסדר מעל את רצועות הפלפלים ולקשט בזיתים
  6. להבריש את שולי הבצק בשמן זית ולאפות 40 דקות בחום 200 מעלות  עד להזהבה.

 

עוגת פיצת עגבניות ופלפלים קלויים

מצרכים לבצק

500 גר קמח
11 גר שמרים יבשים

1 כף סוכר
1 כף שמן זית
1 כפית מלח
½1 כוסות מים
1 כפית אורגנו

מצרכים לציפוי:

3 פלפלים אדומים קלויים , קלופים ומנוקים חתוכים לרצועות
2 בצלים קצוצים דק

3 שיני שום
4 עגבניות טריות מקולפות וקצוצות לרבעים ללא גרעינים
2 כפיות טימין
2 כפיות אורגנו
1 כוס זיתים קלמנטה מגולענים
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם .

 

אופן ההכנה:

  1. להכנת הבצק – לשים בקערת מיקסר עם וו לישה , את הקמח ,אורגנו ,  שמרים וסוכר , להוסיף את המים והשמן ולערבל במהירות נמוכה כ 6 דקות עד שנוצר בצק רך וגמיש , להוסיף  את המלח ולערבל עוד 2 דקות .
  2. כאשר הבצק מוכן לשים בקערה משומנת ולכסות בניילון נצמד להתפחה כחצי שעה.
  3. להכנת הציפוי-  במחבת עם שמן זית לשים בצל ושום ולטגן היטב עד להזהבה ולהוסיף את עשבי תיבול והעגבניות  במשך כ 4 דקות
  4.  בתבנית קפיץ 28 ס"מ להניח את בצק הפיצה ולשטח אותו , לסדר את תערובת העגבניות והבצל .
  5. לסדר מעל את רצועות הפלפלים ולקשט בזיתים
  6. להבריש את שולי הבצק בשמן זית ולאפות 40 דקות בחום 200 מעלות  עד להזהבה.

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');