סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,290 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,290 ₪
חיפוש
Filters

מתכון לעוגת פרג מופלאה עם שקדים וציפוי שוקולד. עוגה קלה, מהירה ורכה שתמיד קוצרת מחמאות.
לפרטים נוספים

עוגת פרג ושקדים בציפוי שוקולד

 

המצרכים:

100 גר' חמאה בטמפ' החדר

1 כוס סוכר

4 ביצים גודל M

גרידה מתפוז שלם

½1  כוס קמח תופח

½ כוס אבקת שקדים

1 מיכל שמנת חמוצה

100 גר' פרג טחון

1 תפוח עץ גראנד סמיט מגורד במגרדת עבה וסחוט מנוזלים

 

לציפוי:

100 גר' שוקולד

¼ כוס שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה:

1.בקערת מיקסר עם וו הקצפה טורפים חמאה עם סוכר וקליפת תפוז במהירות בינונית ומוסיפים את הביצים זו אחר זו תוך כדי ערבול.

2. מוסיפים את אבקת השקדים, השמנת החמוצה ופרג ומערבלים במהירות נמוכה.

3. מוסיפים את הקמח והתפוח ומערבלים עד שהקמח נבלע בתערובת.

4. מעבירים לתבנית 26 משומנת ואופים 45 דק' ב 170 מעלות.

5. לחמם בסיר קטן את השוקולד והשמנת המתוקה עד להמסת השוקולד (לא להביא לרתיחה).

5.מצפים את העוגה כשהיא עדיין חמה בתערובת השוקולד החם .

 

 

עוגת פרג ושקדים בציפוי שוקולד

 

המצרכים:

100 גר' חמאה בטמפ' החדר

1 כוס סוכר

4 ביצים גודל M

גרידה מתפוז שלם

½1  כוס קמח תופח

½ כוס אבקת שקדים

1 מיכל שמנת חמוצה

100 גר' פרג טחון

1 תפוח עץ גראנד סמיט מגורד במגרדת עבה וסחוט מנוזלים

 

לציפוי:

100 גר' שוקולד

¼ כוס שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה:

1.בקערת מיקסר עם וו הקצפה טורפים חמאה עם סוכר וקליפת תפוז במהירות בינונית ומוסיפים את הביצים זו אחר זו תוך כדי ערבול.

2. מוסיפים את אבקת השקדים, השמנת החמוצה ופרג ומערבלים במהירות נמוכה.

3. מוסיפים את הקמח והתפוח ומערבלים עד שהקמח נבלע בתערובת.

4. מעבירים לתבנית 26 משומנת ואופים 45 דק' ב 170 מעלות.

5. לחמם בסיר קטן את השוקולד והשמנת המתוקה עד להמסת השוקולד (לא להביא לרתיחה).

5.מצפים את העוגה כשהיא עדיין חמה בתערובת השוקולד החם .

 

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
תגיות מוצר
fbq('track', 'ViewContent');