עוגת קפה ומייפל
המצרכים:
4 ביצים
1 גביע שמנת/ אשל
1 וחצי כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
1/2 כוס שמן תירס
2 כוסות קמח תופח
2 כפות קפה מגורען (טסטר צ'ויס)
1/2 כוס סירופ מייפל
שקדים מולבנים פרוסים וקלויים
אופן ההכנה:
- מקציפים בקערת המיקסר במהירות בינונית את הביצים, הסוכר והשמנת.
- מוסיפים את השמן וסוכר הוניל, וממשיכים להקציף.
- מוסיפים את הקמח ומערבלים עד שהקמח נבלע בתערובת.
- מוסיפים את הקפה ומערבבים ידנית, מוזגים לתבנית מרובעת משומנת או 2 תבניות אינגליש קייק ואופים בחום בינוני 180 מעלות במשך כ 45- 40 דק'.
- כשעוגה חמה מוזגים 1/4 כוס סירופ מייפל שייספג בעוגה, מפזרים את השקדים הקלויים ומעליהם את 1/4 כוס המייפל הנותרת כזיגוג .