מוקד מכירות: 3830* | 053-8835070

חיפוש
Filters
עוגת שוקולד רכה ועסיסית שתמיד מצליחה לגנוב את ההצגה
לפרטים נוספים

עוגת שוקולד ליום הולדת

 

מצרכים

200 גר' חמאה

100 גר' שוקולד מריר

½ כוס סוכר

½ כוס חלב

6 כפות קקאו

6 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים

6 כפות קמח תופח

½ כפית קינמון

1 שקית סוכר וניל

לקישוט - קוקוס קלוי

 

 

אופן ההכנה

  1. ממיסים בסיר קטן חמאה, שוקולד, חצי כוס סוכר, חצי כוס חלב, קינמו,סוכר וניל וקקאו. מערבבים עם כף עד שמתקבלת תערובת אחידה, מסירים מהאש מצננים מעט ושמים את החלמונים ומערבבים במטרפה ידנית עד שנוצר קרם חלק.
  2. מפרישים כוס מקרם השוקולד ומניחים בצד.
  3. מקציפים לקצף יציב את החלבונים וחצי כוס הסוכר לקצף רך ויציב.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד לקציפת החלבונים ומערבבים בעדינות, מוסיפים את הקמח ומערבבים מעט עד שהקמח נבלע בתערובת.
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה משומנת .
  6. אופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות.
  7. מוציאים מהתנור, וכשהעוגה חמה שופכים על  העוגה את קרם השוקולד ששמרנו בצד מורחים באופן שווה מקררים ומקשטים בקוקוס קלוי.

עוגת שוקולד ליום הולדת

 

מצרכים

200 גר' חמאה

100 גר' שוקולד מריר

½ כוס סוכר

½ כוס חלב

6 כפות קקאו

6 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים

6 כפות קמח תופח

½ כפית קינמון

1 שקית סוכר וניל

לקישוט - קוקוס קלוי

 

 

אופן ההכנה

  1. ממיסים בסיר קטן חמאה, שוקולד, חצי כוס סוכר, חצי כוס חלב, קינמו,סוכר וניל וקקאו. מערבבים עם כף עד שמתקבלת תערובת אחידה, מסירים מהאש מצננים מעט ושמים את החלמונים ומערבבים במטרפה ידנית עד שנוצר קרם חלק.
  2. מפרישים כוס מקרם השוקולד ומניחים בצד.
  3. מקציפים לקצף יציב את החלבונים וחצי כוס הסוכר לקצף רך ויציב.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד לקציפת החלבונים ומערבבים בעדינות, מוסיפים את הקמח ומערבבים מעט עד שהקמח נבלע בתערובת.
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה משומנת .
  6. אופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות.
  7. מוציאים מהתנור, וכשהעוגה חמה שופכים על  העוגה את קרם השוקולד ששמרנו בצד מורחים באופן שווה מקררים ומקשטים בקוקוס קלוי.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה

fbq('track', 'ViewContent');