(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,900 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,900 ₪
חיפוש
Filters

משלוח חינם בקנייה מעל 200 ש"ח 

עוגת שוקולד לחה ועסיסית , גם קלה להכנה וגם לאלו שנמאס להם מעוגות מוס שאופפות את החג. העוגה מתאימה לאלו שרוצים להכין משהו מרשים, מהיר, עם חומרים לא יקרים . העוגה נשמרת במקרר וטעימה מאד גם לאחר כמה ימים. <<למתכון גללו מטה>>
לפרטים נוספים

עוגת שוקולד וקוקוס לפסח

המצרכים:

200 גר' חמאה
6 ביצים ( מופרדות )
100 גר שוקולד מריר 70 אחוזי קקאו
1 כף ברנדי
1 כפית מחית וניל
1 כוס סוכר
6 כפות קקאו
1/2 כוס חלב
6 כפות קמח תופח מאיליו כשר לפסח

לקציפת הקוקוס

3 חלבונים
1/2 כוס סוכר
100 גר קוקוס

לקישוט –

2 כפות קוקוס קלוי

אופן ההכנה:

1. בסיר קטן שמים  חמאה,1/2  כוס סוכר, קקאו ,  שוקולד מריר וחלב וממיסים על אש קטנה תוך כדי ערבוב 
    עד לקבלת תערובת אחידה , מסירים מהאש להצטננות .

2. מפרידים את הביצים ,מכניסים את החלמונים זה אחר זה לתערובת השוקולד שבסיר ומערבבים כל הזמן
    בעזרת מטרפה.  מוסיפים מחית וניל וברנדי ומערבבים היטב .

3. מפרישים 3/4 כוס מתערובת השוקולד ומניחים בצד.

4. בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים יחד עם חצי כוס סוכר לקצף יציב וחזק.

5. בתנועות קיפול מערבבים את תערובת השוקולד עם קצף החלבונים  עד לקבלת תערובת בעלת נפח השומרת
    על אווריריות .

6. מוסיפים את הקמח  ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.

 

להכנת קציפת :
1. מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר , לקצף יציב ומבריק , מוסיפים את הקוקוס ומערבבים .

הרכבת העוגה:
1. יוצקים לתבנית מס' 24 משומנת מחצית מתערובת השוקולד.
2. בעזרת כף מניחים את קציפת הקוקוס על מחצית מתערובת השוקולד שבתבנית, מעל שופכים את שארית
    תערובת השוקולד , מיישרים ומכניסים לתנור.
3. אופים בחום של 170 מעלות במשך 40 דק' , מוציאים את העוגה מהתנור ומוזגים את 3/4 כוס השוקולד
    ששמנו קודם בצד .

אם רוצים מקשטים בקוקוס קלוי או שבבי שוקולד ומגישים.

עוגת שוקולד וקוקוס לפסח

המצרכים:

200 גר' חמאה
6 ביצים ( מופרדות )
100 גר שוקולד מריר 70 אחוזי קקאו
1 כף ברנדי
1 כפית מחית וניל
1 כוס סוכר
6 כפות קקאו
1/2 כוס חלב
6 כפות קמח תופח מאיליו כשר לפסח

לקציפת הקוקוס

3 חלבונים
1/2 כוס סוכר
100 גר קוקוס

לקישוט –

2 כפות קוקוס קלוי

אופן ההכנה:

1. בסיר קטן שמים  חמאה,1/2  כוס סוכר, קקאו ,  שוקולד מריר וחלב וממיסים על אש קטנה תוך כדי ערבוב 
    עד לקבלת תערובת אחידה , מסירים מהאש להצטננות .

2. מפרידים את הביצים ,מכניסים את החלמונים זה אחר זה לתערובת השוקולד שבסיר ומערבבים כל הזמן
    בעזרת מטרפה.  מוסיפים מחית וניל וברנדי ומערבבים היטב .

3. מפרישים 3/4 כוס מתערובת השוקולד ומניחים בצד.

4. בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים יחד עם חצי כוס סוכר לקצף יציב וחזק.

5. בתנועות קיפול מערבבים את תערובת השוקולד עם קצף החלבונים  עד לקבלת תערובת בעלת נפח השומרת
    על אווריריות .

6. מוסיפים את הקמח  ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.

 

להכנת קציפת :
1. מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר , לקצף יציב ומבריק , מוסיפים את הקוקוס ומערבבים .

הרכבת העוגה:
1. יוצקים לתבנית מס' 24 משומנת מחצית מתערובת השוקולד.
2. בעזרת כף מניחים את קציפת הקוקוס על מחצית מתערובת השוקולד שבתבנית, מעל שופכים את שארית
    תערובת השוקולד , מיישרים ומכניסים לתנור.
3. אופים בחום של 170 מעלות במשך 40 דק' , מוציאים את העוגה מהתנור ומוזגים את 3/4 כוס השוקולד
    ששמנו קודם בצד .

אם רוצים מקשטים בקוקוס קלוי או שבבי שוקולד ומגישים.

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה