חיפוש
Filters
עוגת שוקולד שתוסיף לכם עיניין בשולחן האירוח שלכם ♥ המתכון באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה♥ למתכון המלא גללו מטה ♦
לפרטים נוספים

עוגת שוקולד חמה בעלי פילו 

חומרים

1 חבילת דפי פילו

250  גר' שוקולד

200 גר' חמאה

1/4 כוס שמנת מתוקה

5 ביציים

200 גר' סוכר

70 גר' קורנפלור

30 גר' קקאו

שמן זית להברשה של דפי הפילו

 

אופן ההכנה

 

1.ממיסים את החמאה והשוקולד ושמנת במיקרו, מערבבים ומניחים בצד.

2.מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר במהירות בינונית במשך כ 2 דקות ומוסיפים את תערובת השוקולד וכל שאר החומרים .

3.מניחים את הבלילה במקרר  למשך כחצי שעה עד שעה שתתקשה במעט.

4.חותכים את עלי הפילו לריבועים בגודל אחיד, מברישים כל ריבוע בשמן זית .

5.בתבנית שקעים מסדרים 3 עלי הפילו בזווית כך שתתקבל צורה כמו של עלי כותרת .

6.שמים כף של תערובת השוקולד במרכז נפזרים אגוזי מלף קצוצים לקישוט , אופים בתנור שחומם מראש בחום של 210 מעלות במשך 5-7 דקות עד להשחמת עלי הפילו. 

עוגת שוקולד חמה בעלי פילו 

חומרים

1 חבילת דפי פילו

250  גר' שוקולד

200 גר' חמאה

1/4 כוס שמנת מתוקה

5 ביציים

200 גר' סוכר

70 גר' קורנפלור

30 גר' קקאו

שמן זית להברשה של דפי הפילו

 

אופן ההכנה

 

1.ממיסים את החמאה והשוקולד ושמנת במיקרו, מערבבים ומניחים בצד.

2.מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר במהירות בינונית במשך כ 2 דקות ומוסיפים את תערובת השוקולד וכל שאר החומרים .

3.מניחים את הבלילה במקרר  למשך כחצי שעה עד שעה שתתקשה במעט.

4.חותכים את עלי הפילו לריבועים בגודל אחיד, מברישים כל ריבוע בשמן זית .

5.בתבנית שקעים מסדרים 3 עלי הפילו בזווית כך שתתקבל צורה כמו של עלי כותרת .

6.שמים כף של תערובת השוקולד במרכז נפזרים אגוזי מלף קצוצים לקישוט , אופים בתנור שחומם מראש בחום של 210 מעלות במשך 5-7 דקות עד להשחמת עלי הפילו. 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה