מוקד מכירות: 3830* | 053-8835070

חיפוש
Filters
עוגה קלילה, דלת שומן, המתאימה לצד כוס תה או קפה
לפרטים נוספים

עוגת שיש אוורירית 

 

מצרכים:

6 ביצים

1 כוס סוכר

2 כפות שמן רגיל

1 כפית תמצית וניל

גרידה של קליפת לימון

½ כפית אבקת אפייה

1 כוס קמח

100 גר' שוקולד מריר

 

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה קטנה שמים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים ומנפים ליצירת אווריריות.
  2. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים בקערת המיקסר על מהירות גבוהה, תוך כדי הקצפה מוסיפים את הסוכר בהדרגתיות עד שנוצר קצף יציב.
  3. מוסיפים את החלמונים ואת השמן ומערבבים עוד כדקה במהירות בינונית ולאחר מכן את הוניל וגרידת הלימון.
  4. מוסיפים מבליעים את תערובת הקמח בתוך הקצף במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. ממיסים את השוקולד במיקרו.
  6. יוצקים 2/3 מהתערובת לתבנית 26 ואל השליש הנותר מוסיפים את השוקולד המומס. מערבבים עד לקבלת תערובת חומה ואחידה.
  7. יוצקים מעל התערובת הלבנה את התערובת החומה ובעזרת כף יוצרים צורה של ספירלה לקבלת שורת "שיש".
  8. אופים כ- 40 דק' בחום בינוני (180 מעלות) עד שהעוגה מוכנה והקיסם יוצא ממרכזה יבש.

 

עוגת שיש אוורירית 

 

מצרכים:

6 ביצים

1 כוס סוכר

2 כפות שמן רגיל

1 כפית תמצית וניל

גרידה של קליפת לימון

½ כפית אבקת אפייה

1 כוס קמח

100 גר' שוקולד מריר

 

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה קטנה שמים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים ומנפים ליצירת אווריריות.
  2. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים בקערת המיקסר על מהירות גבוהה, תוך כדי הקצפה מוסיפים את הסוכר בהדרגתיות עד שנוצר קצף יציב.
  3. מוסיפים את החלמונים ואת השמן ומערבבים עוד כדקה במהירות בינונית ולאחר מכן את הוניל וגרידת הלימון.
  4. מוסיפים מבליעים את תערובת הקמח בתוך הקצף במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. ממיסים את השוקולד במיקרו.
  6. יוצקים 2/3 מהתערובת לתבנית 26 ואל השליש הנותר מוסיפים את השוקולד המומס. מערבבים עד לקבלת תערובת חומה ואחידה.
  7. יוצקים מעל התערובת הלבנה את התערובת החומה ובעזרת כף יוצרים צורה של ספירלה לקבלת שורת "שיש".
  8. אופים כ- 40 דק' בחום בינוני (180 מעלות) עד שהעוגה מוכנה והקיסם יוצא ממרכזה יבש.

 

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה

fbq('track', 'ViewContent');