סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,990 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,990 ₪
חיפוש
Filters

עוגה פשוטה, קלה להכנה וביתית, המפיצה בבית ניחוח מרענן של תפוזים
לפרטים נוספים

עוגת תפוזים ופרג

מצרכים:
4 ביצים - מופרדות

½1 כוסות סוכר
½ כוס שמן
2 קליפת תפוז - גרידת שני תפוזים
2 כוסות קמח תופח
¾ כוס מיץ תפוזים - מיץ סחוט
2 כפות פרג - כפות גדושות של גרגרי פרג


  1. אופן ההכנה:
    מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים במהירות מס' 8 במיקסר קייצנאייד, כשמתחילות להתקבל בועות גדולות של קצף מוסיפים את הסוכר בהדרגה.
  2. כשמתקבל קצף רך ויציב, מנמיכים את המהירות למס' 4 ומוסיפים את החלמונים, השמן וגרידת התפוז.
  3. מוסיפים במהירות מס' 2 את הקמח והמיץ לסירוגין ומערבלים רק עד שהקמח נבלע בתערובת.
  4. מוסיפים 2 כפות גדושות פרג גרגירים.
  5. מעבירים לתבנית משומנת בקוטר 26 ואופים כ-40 דק בחום בינוני

עוגת תפוזים ופרג

מצרכים:
4 ביצים - מופרדות

½1 כוסות סוכר
½ כוס שמן
2 קליפת תפוז - גרידת שני תפוזים
2 כוסות קמח תופח
¾ כוס מיץ תפוזים - מיץ סחוט
2 כפות פרג - כפות גדושות של גרגרי פרג


  1. אופן ההכנה:
    מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים במהירות מס' 8 במיקסר קייצנאייד, כשמתחילות להתקבל בועות גדולות של קצף מוסיפים את הסוכר בהדרגה.
  2. כשמתקבל קצף רך ויציב, מנמיכים את המהירות למס' 4 ומוסיפים את החלמונים, השמן וגרידת התפוז.
  3. מוסיפים במהירות מס' 2 את הקמח והמיץ לסירוגין ומערבלים רק עד שהקמח נבלע בתערובת.
  4. מוסיפים 2 כפות גדושות פרג גרגירים.
  5. מעבירים לתבנית משומנת בקוטר 26 ואופים כ-40 דק בחום בינוני
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');