סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,900 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,900 ₪
חיפוש
Filters

משלוח חינם בקנייה מעל 200 ש"ח 

מנה משגעת ומרשימה שמתאימה למי שמוכן טיפה להשקיע. מאוד מומלץ עם מחית הפיסטוק אבל אם אין אפשר גם לוותר על זה
לפרטים נוספים

המצרכים:

2 חלבונים

1/2 כוס סוכר

4 כפות פיסטוק קלוי  גרוס

250 מ"ל שמנת מתוקה

2 כפות סוכר

1/2 כפית מחית וניל

1 כפית מחית פיסטוק

2 כוסות תות שדה חצויים לשניים

אופן ההכנה:

  1. מקציפים חלבונים בקערה המיקסר עד לקבלת קצף רך.
  2. מוסיפים את הסוכר באיטיות תוך כדי עבודת המיקסר ומקציפים עד שמתקבל קצף מבריק ומוצק.
  3. להוסיף את הפיסטוקים ולערבב בעדינות.
  4. לרפד 2 תבניות בנייר אפייה, להניח מחצית מהקצף על כל תבנית ולמרוח לעיגול בקוטר 20 ס"מ בעזרת גב של כף.
  5.  לאפות את שני המרנגים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות במשך 40 דקות. לכבות את התנור ולהשאיר את המרנגים בתנור המכובה מבלי לפתוח את דלת התנור למשך 30 דקות לפחות או למשך הלילה.
  6. מקציפים את השמנת המתוקהעם 2 כפות סוכר, וניל ומחית פיסטוק.
  7. על בסיס מרנג אחד למרוח מחצית מהקציפה ולסדר מעליה תותים באופן חופשי  להוסיף מעל את המרנג השני, למרוח עליו מחצית השנייה של הקציפה ומעליהם שכבה נוספת של תותים.

המצרכים:

2 חלבונים

1/2 כוס סוכר

4 כפות פיסטוק קלוי  גרוס

250 מ"ל שמנת מתוקה

2 כפות סוכר

1/2 כפית מחית וניל

1 כפית מחית פיסטוק

2 כוסות תות שדה חצויים לשניים

אופן ההכנה:

  1. מקציפים חלבונים בקערה המיקסר עד לקבלת קצף רך.
  2. מוסיפים את הסוכר באיטיות תוך כדי עבודת המיקסר ומקציפים עד שמתקבל קצף מבריק ומוצק.
  3. להוסיף את הפיסטוקים ולערבב בעדינות.
  4. לרפד 2 תבניות בנייר אפייה, להניח מחצית מהקצף על כל תבנית ולמרוח לעיגול בקוטר 20 ס"מ בעזרת גב של כף.
  5.  לאפות את שני המרנגים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות במשך 40 דקות. לכבות את התנור ולהשאיר את המרנגים בתנור המכובה מבלי לפתוח את דלת התנור למשך 30 דקות לפחות או למשך הלילה.
  6. מקציפים את השמנת המתוקהעם 2 כפות סוכר, וניל ומחית פיסטוק.
  7. על בסיס מרנג אחד למרוח מחצית מהקציפה ולסדר מעליה תותים באופן חופשי  להוסיף מעל את המרנג השני, למרוח עליו מחצית השנייה של הקציפה ומעליהם שכבה נוספת של תותים.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');