סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,290 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,290 ₪
חיפוש
Filters

אין כמו פוקצ'ה חמה שהרגע יצאה מהתנור. תוספת נפלאה לכל ארוחה שתמיד משתלבת עם שאר המאכלים שעל השולחן.
לפרטים נוספים

פוקצ'ת אנטיפסטי

  

מצרכים לבצק:

2 כוסות קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כף סוכר
1 כפית מלח
1 כף שמן זית
1 כוסות מים פושרים

 

מצרכים לאנטיפסטי:
1 חציל פרוס דק
2 פלפלים קלויים
2 בצלים פרוסים דק
צרור בזיליקום חתוך לשערות דקיקות

להברשה:
¼ כוס שמן זית
1 כפית אורגנו יבש
1 שן שום כתוש

 

להכנת הפוקצ'ה:

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את כל החומרים מלבד המלח, השמן והמים. לערבב ולהוסיף את המים, בשלב זה מתחיל להתקבל בצק, להמשיך לערבל 4 דק' ולהוסיף את המלח, להמשיך ללוש.
  2. לקראת סוף הלישה להוסיף את שמן הזית וללוש עוד דקה.
  3. את כמות הבצק שמתקבלת יש לשטח עם ידיים משומנות בתבנית עם משטח סיליקון לאפייה, להניח לתפיחה 15 דק'.
  4. ליצור גומות עם האצבעות.

 

להכנת האנטיפסטי:

  1. מברישים בתערובת ההברשה פרוסות חצילים ומניחים בתבנית וקולים בתנור עד להזהבה וכאשר החצילים מתרככים.
  2. קולים את הפלפלים בתנור וקלפים אותם וחותכים לרצועות.
  3. מטגנים את הבצל במחבת עם שמן עד להזהבה.
  4. מניחים את  פרוסות הירקות הקלויים על הבצק ומפזרים מעל את שערות הבזיליקום.
  5. מזליפים שמן זית ומכניסים לתנור ואופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה כ – 25 דק'.

פוקצ'ת אנטיפסטי

  

מצרכים לבצק:

2 כוסות קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כף סוכר
1 כפית מלח
1 כף שמן זית
1 כוסות מים פושרים

 

מצרכים לאנטיפסטי:
1 חציל פרוס דק
2 פלפלים קלויים
2 בצלים פרוסים דק
צרור בזיליקום חתוך לשערות דקיקות

להברשה:
¼ כוס שמן זית
1 כפית אורגנו יבש
1 שן שום כתוש

 

להכנת הפוקצ'ה:

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה לשים את כל החומרים מלבד המלח, השמן והמים. לערבב ולהוסיף את המים, בשלב זה מתחיל להתקבל בצק, להמשיך לערבל 4 דק' ולהוסיף את המלח, להמשיך ללוש.
  2. לקראת סוף הלישה להוסיף את שמן הזית וללוש עוד דקה.
  3. את כמות הבצק שמתקבלת יש לשטח עם ידיים משומנות בתבנית עם משטח סיליקון לאפייה, להניח לתפיחה 15 דק'.
  4. ליצור גומות עם האצבעות.

 

להכנת האנטיפסטי:

  1. מברישים בתערובת ההברשה פרוסות חצילים ומניחים בתבנית וקולים בתנור עד להזהבה וכאשר החצילים מתרככים.
  2. קולים את הפלפלים בתנור וקלפים אותם וחותכים לרצועות.
  3. מטגנים את הבצל במחבת עם שמן עד להזהבה.
  4. מניחים את  פרוסות הירקות הקלויים על הבצק ומפזרים מעל את שערות הבזיליקום.
  5. מזליפים שמן זית ומכניסים לתנור ואופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה כ – 25 דק'.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
תגיות מוצר
fbq('track', 'ViewContent');