סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,290 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,290 ₪
חיפוש
Filters

מתכון לפוקצ'ה נפלאה מלאה בכל טוב שתמיד כיף לנשנש ולפתוח את התיאבון.
לפרטים נוספים

פוקצ'ת עגבניות, בולגרית ובזיליקום

 

לבצק:

2 כוסות קמח

2 כפות שמרים יבשים

1 כף סוכר

1 כפית מלח

1 כפית אורגנו יבש

1 כף שמן זית

1 כוס מים פושרים

2 כפות שמן זית מהול בכף מים

 

לציפוי:

150 גר' גבינה בולגרית מפוררת

עגבניות מקולפות פרוסות דק

50 גר' זיתים מגולענים וחתוכים

צרור בזיליקום חתוך דק

 

אופן ההכנה:

  1. לערבב בקערת המיקסר עם וו לישה את כל החומרים לבצק מלבד המלח, השמן והמים. להוסיף את המים וללוש 4 דקות נוספות. להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש.
  2. להוסיף את שמן הזית וללוש עוד דקה.
  3. לשטח את הבצק בידיים משומנות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולהתפיח 15 דקות.
  4. ליצור גומות עם האצבעות ולבזוק שמן זית המהול במים.
  5. להניח את פרוסות העגבנייה הדקות , לפזר את הגבינה המפוררת, הזיתים והבזיליקום.
  6. לאפות ב-180 מעלות עד להזהבה במשך כ – 25 דק'.

פוקצ'ת עגבניות, בולגרית ובזיליקום

 

לבצק:

2 כוסות קמח

2 כפות שמרים יבשים

1 כף סוכר

1 כפית מלח

1 כפית אורגנו יבש

1 כף שמן זית

1 כוס מים פושרים

2 כפות שמן זית מהול בכף מים

 

לציפוי:

150 גר' גבינה בולגרית מפוררת

עגבניות מקולפות פרוסות דק

50 גר' זיתים מגולענים וחתוכים

צרור בזיליקום חתוך דק

 

אופן ההכנה:

  1. לערבב בקערת המיקסר עם וו לישה את כל החומרים לבצק מלבד המלח, השמן והמים. להוסיף את המים וללוש 4 דקות נוספות. להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש.
  2. להוסיף את שמן הזית וללוש עוד דקה.
  3. לשטח את הבצק בידיים משומנות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולהתפיח 15 דקות.
  4. ליצור גומות עם האצבעות ולבזוק שמן זית המהול במים.
  5. להניח את פרוסות העגבנייה הדקות , לפזר את הגבינה המפוררת, הזיתים והבזיליקום.
  6. לאפות ב-180 מעלות עד להזהבה במשך כ – 25 דק'.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');