צור קשר | מוקד מכירות 2650*

חיפוש
Filters

מתחילים להריח את המנגל? שמרית גולדברג צפדיה, שפית הבית שלנו מפנקת אתכם לכבוד יום העצמאות ה-67 קבלו מתכון מיוחד לפיתות באפייה ביתית. כך תחסכו עמידה בתור וגם יהיה טרי טרי! <<למתכון-גללו מטה>>
לפרטים נוספים

פיתות ביתיות

המצרכים:

1 ק"ג קמח

½1 כפיות מלח

2 כפיות סוכר

½1 כפות שמרים יבשים

3 כפות שמן

¾2 כוסות מים פושרים

 

אופן ההכנה:

  1. מנפים לתוך קערת המיקסר עם וו הלישה את הקמח, מוסיפים מלח ומערבבים.
  2. מוסיפים סוכר ושמרים ומערבלים.
  3. מוסיפים שמן ומים ומערבלים במהירות איטית במשך 8 דקות עד שהבצק נפרד מהדפנות ונעשה רך וגמיש. הבצק קצת דביק בשלב זה.
  4. לפזר מעט קמח על הבצק, לכסות את הקערה ולהתפיח במשך ½1 -1 שעות עד שהבצק מכפיל את ניפחו.
  5. מעבירים את הבצק למשטח מקומח, לשים אותו מעט ומחלקים אותו ל 20 חלקים שווים.
  6. יוצרים כדור מכל חלק ומניחים על משטח מקומח.
  7. מרדדים כל כדור לקוטר 15 ס"מ ומניחים על תבניות שטוחות מרופדת בנייר אפייה.
  8. מכסים ומתפיחים שוב כ 15 דקות.
  9. מחממים תנור ל 250 !! מעלות, אופים את הפיתות במשך 5-6 דקות. אין צורך להפוך את הפיתות, הן תופחות ונוצר חלל בתוכן.
  10. מוציאים את הפיתות מהתנור כשהן עדיין בהירות ועוטפים אותן מיד במגבת עבה ויבשה לצינון.

פיתות ביתיות

המצרכים:

1 ק"ג קמח

½1 כפיות מלח

2 כפיות סוכר

½1 כפות שמרים יבשים

3 כפות שמן

¾2 כוסות מים פושרים

 

אופן ההכנה:

  1. מנפים לתוך קערת המיקסר עם וו הלישה את הקמח, מוסיפים מלח ומערבבים.
  2. מוסיפים סוכר ושמרים ומערבלים.
  3. מוסיפים שמן ומים ומערבלים במהירות איטית במשך 8 דקות עד שהבצק נפרד מהדפנות ונעשה רך וגמיש. הבצק קצת דביק בשלב זה.
  4. לפזר מעט קמח על הבצק, לכסות את הקערה ולהתפיח במשך ½1 -1 שעות עד שהבצק מכפיל את ניפחו.
  5. מעבירים את הבצק למשטח מקומח, לשים אותו מעט ומחלקים אותו ל 20 חלקים שווים.
  6. יוצרים כדור מכל חלק ומניחים על משטח מקומח.
  7. מרדדים כל כדור לקוטר 15 ס"מ ומניחים על תבניות שטוחות מרופדת בנייר אפייה.
  8. מכסים ומתפיחים שוב כ 15 דקות.
  9. מחממים תנור ל 250 !! מעלות, אופים את הפיתות במשך 5-6 דקות. אין צורך להפוך את הפיתות, הן תופחות ונוצר חלל בתוכן.
  10. מוציאים את הפיתות מהתנור כשהן עדיין בהירות ועוטפים אותן מיד במגבת עבה ויבשה לצינון.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');