חיפוש
Filters
מתכון לפלפלים ממולאים באורז, בשר ועשבי תיבול במיץ רימונים. מנה עשירה ועסיסית.

פלפלים ממולאים במיץ רימונים

חומרים:

8-10 פלפלים

למלית:

200 גרם בשר טלה טחון

300 גרם בקר טחון

3 כפות שמן זית

צרור עלי סלרי קצוצים דק

צרור עלי פטרוזיליה קצוץ דק

צרור עלי כוסברה קצוץ דק

צרור נענע קצוץ דק

300 גרם אורז

50 גרם חמוציות

מעט מלח, פלפל

 

לרוטב:

3 שיני שום כתושות

1 ליטר ציר עוף

1/2 כוס רכז רימונים

לדר חתוך לקוביות

200 גר' רסק עגבניות מדולל במעט במים

מעט מלח

פלפל

1 כפית פפריקה

1/2 כפית כמון

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל חומרי המלית.
  2. מסירים את כיפת הפלפלים, מרוקנים מתוכן ודוקרים את הפלפלים בתחתית בעזרת מזלג. ממלאים את הפלפלים בתערובת המילוי, מחזירים את הכיפה שהסרנו.
  3. בסיר רחב מטגנים קלות את שיני השום (בזהירות שלא ישרפו), מוסיפים את קוביות הלדר, מוסיפים את רסק העגבניות, רכז הרימונים, ציר העוף והתבלינים.
  4. מכניסים לסיר את הפלפלים הממולאים ומסדרים בצפיפות.
  5. מביאים לרתיחה, מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים מכוסה 30-40 דקות.

פלפלים ממולאים במיץ רימונים

חומרים:

8-10 פלפלים

למלית:

200 גרם בשר טלה טחון

300 גרם בקר טחון

3 כפות שמן זית

צרור עלי סלרי קצוצים דק

צרור עלי פטרוזיליה קצוץ דק

צרור עלי כוסברה קצוץ דק

צרור נענע קצוץ דק

300 גרם אורז

50 גרם חמוציות

מעט מלח, פלפל

 

לרוטב:

3 שיני שום כתושות

1 ליטר ציר עוף

1/2 כוס רכז רימונים

לדר חתוך לקוביות

200 גר' רסק עגבניות מדולל במעט במים

מעט מלח

פלפל

1 כפית פפריקה

1/2 כפית כמון

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל חומרי המלית.
  2. מסירים את כיפת הפלפלים, מרוקנים מתוכן ודוקרים את הפלפלים בתחתית בעזרת מזלג. ממלאים את הפלפלים בתערובת המילוי, מחזירים את הכיפה שהסרנו.
  3. בסיר רחב מטגנים קלות את שיני השום (בזהירות שלא ישרפו), מוסיפים את קוביות הלדר, מוסיפים את רסק העגבניות, רכז הרימונים, ציר העוף והתבלינים.
  4. מכניסים לסיר את הפלפלים הממולאים ומסדרים בצפיפות.
  5. מביאים לרתיחה, מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים מכוסה 30-40 דקות.
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
המוצר לא זמין