חיפוש
Filters

פנה קוטה קוקוס מנגו ופסיפלורה

מתכון לפנה קוטה קוקוס ברוטב מנגו פסיפלורה, קינוח קייצי מרענן ואסתטי.

פנה קוטה קוקוס ברוטב מנגו פסיפלורה

  

מצרכים:

2מכלים (500מ"ל) שמנת מתוקה

1 כוס חלב

3/4 כוס (150 גרם) סוכר

1/2  כוס קוקוס טחון

1 תרמיל וניל, חצוי לאורכו

1/2 כוס מים (100 מ"ל)

שקית ג'לטין (14 גר')

 

אופן ההכנה:

1. שמים בסיר את השמנת , החלב והסוכר, והקוקוס מגרדים פנימה את גרגירי הווניל ומוסיפים גם את התרמיל עצמו. מבשלים על להבה בינונית תוך טריפה במטרפה ידנית מדי פעם, כמה דקות, רק עד שהסוכר נמס - אבל מקפידים לא להביא לרתיחה. מסירים מהכיריים ומצננים.

2. מערבבים את אבקת הג'לטין במים ומחממים חצי דקה במיקרוגל, עד שהג'לטין נמס לחלוטין ואין אף גוש. מוסיפים לשמנת הצוננת ומערבבים, רצוי במטרפה ידנית. מסננים דרך מסננת דקה כדי להיפטר משבבי הקוקוס ויוצקים לכלים.

3. מאחסנים במקרר חמש שעות לפחות אבל רצוי לילה במקרר

4. מוציאים את הפנה קוטה הקרה ומוזגים רוטב המנגו פסיפלורה מעל ומגישים.

 

רוטב מנגו פסיפלורה:

400 גר' מנגו טרי

6 פסיפלורה

1/3 כוס אבקת סוכר

2 כפות ליקר טריפל סק

1 כף מיץ לימון

 

אופן ההכנה:

  1. שמים את המנגו ,אבקת הסוכר, מיץ הלימון והליקר במעבד מזון, מרסקים למחית חלקה.
  2. חוצים את פרי הפסילורה לשניים ומרוקנים את תוכן הפרי למחית המנגו .
  3. שומרים במקרר עד להגשה
  • ניתן להחליף ברטבים שונים כגון פירות יער, תותים ועוד

פנה קוטה קוקוס ברוטב מנגו פסיפלורה

  

מצרכים:

2מכלים (500מ"ל) שמנת מתוקה

1 כוס חלב

3/4 כוס (150 גרם) סוכר

1/2  כוס קוקוס טחון

1 תרמיל וניל, חצוי לאורכו

1/2 כוס מים (100 מ"ל)

שקית ג'לטין (14 גר')

 

אופן ההכנה:

1. שמים בסיר את השמנת , החלב והסוכר, והקוקוס מגרדים פנימה את גרגירי הווניל ומוסיפים גם את התרמיל עצמו. מבשלים על להבה בינונית תוך טריפה במטרפה ידנית מדי פעם, כמה דקות, רק עד שהסוכר נמס - אבל מקפידים לא להביא לרתיחה. מסירים מהכיריים ומצננים.

2. מערבבים את אבקת הג'לטין במים ומחממים חצי דקה במיקרוגל, עד שהג'לטין נמס לחלוטין ואין אף גוש. מוסיפים לשמנת הצוננת ומערבבים, רצוי במטרפה ידנית. מסננים דרך מסננת דקה כדי להיפטר משבבי הקוקוס ויוצקים לכלים.

3. מאחסנים במקרר חמש שעות לפחות אבל רצוי לילה במקרר

4. מוציאים את הפנה קוטה הקרה ומוזגים רוטב המנגו פסיפלורה מעל ומגישים.

 

רוטב מנגו פסיפלורה:

400 גר' מנגו טרי

6 פסיפלורה

1/3 כוס אבקת סוכר

2 כפות ליקר טריפל סק

1 כף מיץ לימון

 

אופן ההכנה:

  1. שמים את המנגו ,אבקת הסוכר, מיץ הלימון והליקר במעבד מזון, מרסקים למחית חלקה.
  2. חוצים את פרי הפסילורה לשניים ומרוקנים את תוכן הפרי למחית המנגו .
  3. שומרים במקרר עד להגשה
  • ניתן להחליף ברטבים שונים כגון פירות יער, תותים ועוד
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
המוצר לא זמין
תגיות מוצר