סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,099 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,099 ₪
חיפוש
Filters

תכירו את הגרסה הטבעונית לפלפל המומלא שכולנו אוהבים | גרסה מפתיעה עם קינואה והמון ירקות | מתאימה לארוחת צהריים לגדולים ולקטנים :) מתכון באדיבות שפית הבית שלנו, שמרית גולדברג צפדיה
לפרטים נוספים

קדירת פלפלים ממולאים קינואה, זוקיני ועשבי תיבול ברוטב עגבניות

 

המצרכים:

8 יחידות פלפלים חתוכות בחלקן העליון ומרוקנות
2 קישואי זוקיני 
צרור כוסברה 
2 ענפי סלרי
צרור פטרוזיליה 
¼ צרור שמיר קצוץ
3 כפות שמו זית 
2 שני שום כתוש
1 בצל
½1 כוס קינואה מבושלת

מלח פלפל שחור

מצרכים לרוטב:
קופסת רסק עגבניות קטנה
בצל
4 שיני שום
½ כפית בהרט
½ כפית פפריקה
½ כפית כמון 
מלח פלפל שחור
1 קופסה עגבניות מרוסקות
¼ כוס רכז רימונים
½ כוס חמוציות

אופן ההכנה:

  1. לחתוך את חלקן העליון של הפלפלים  ולרוקן אותן.     
  2. לטגן את הקישואים החתוכים לקוביות, להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן עד להזהבה, להוסיף את השום.
  3. במעבד מזון עם להב המתכת בעזרת פולסים לקצוץ את עשבי התיבול
  4. לשים בקערה את הקינואה המבושלת, עשבי התיבול ותערובת הקישואים והבצל המטוגן . להוסיף תבלינים ואת יתר החומרים ולערבב.
  5. למלא את הפלפלים בתערובת ולהניח בצד.

לרוטב:

  1. לאדות בצל במעט שמן זית,  להוסיף שום ואת יתר החומרים.
  2. להוסיף 2 כוסות מים רותחים ולבשל כ- 10 דקות. להוסיף את הפלפלים הממולאים  ולבשל עוד כשעה וחצי עד להתרככות וספיגת הטעמים.

מתכון באדיבות שפית הבית שלנו, שמרית גולדברג צפדיה

קדירת פלפלים ממולאים קינואה, זוקיני ועשבי תיבול ברוטב עגבניות

 

המצרכים:

8 יחידות פלפלים חתוכות בחלקן העליון ומרוקנות
2 קישואי זוקיני 
צרור כוסברה 
2 ענפי סלרי
צרור פטרוזיליה 
¼ צרור שמיר קצוץ
3 כפות שמו זית 
2 שני שום כתוש
1 בצל
½1 כוס קינואה מבושלת

מלח פלפל שחור

מצרכים לרוטב:
קופסת רסק עגבניות קטנה
בצל
4 שיני שום
½ כפית בהרט
½ כפית פפריקה
½ כפית כמון 
מלח פלפל שחור
1 קופסה עגבניות מרוסקות
¼ כוס רכז רימונים
½ כוס חמוציות

אופן ההכנה:

  1. לחתוך את חלקן העליון של הפלפלים  ולרוקן אותן.     
  2. לטגן את הקישואים החתוכים לקוביות, להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן עד להזהבה, להוסיף את השום.
  3. במעבד מזון עם להב המתכת בעזרת פולסים לקצוץ את עשבי התיבול
  4. לשים בקערה את הקינואה המבושלת, עשבי התיבול ותערובת הקישואים והבצל המטוגן . להוסיף תבלינים ואת יתר החומרים ולערבב.
  5. למלא את הפלפלים בתערובת ולהניח בצד.

לרוטב:

  1. לאדות בצל במעט שמן זית,  להוסיף שום ואת יתר החומרים.
  2. להוסיף 2 כוסות מים רותחים ולבשל כ- 10 דקות. להוסיף את הפלפלים הממולאים  ולבשל עוד כשעה וחצי עד להתרככות וספיגת הטעמים.

מתכון באדיבות שפית הבית שלנו, שמרית גולדברג צפדיה

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');