מוקד מכירות: 3830* | 053-8835070

חיפוש
Filters

קורס אמנות הפטיסרי 2/1

החל מה-2/1 מידי יום שלישי בין השעות 17:00-21:00 | מיועד לאוהבי האפייה ♥♥מה נכין בכל שיעור? פשוט גללו מטה♥♥
זמינות: קיים במלאי
מק''ט: 26/12/2017
2,400 ₪
קורס אמנות הפטיסרי
בהנחיית השף קונדיטורית דלית קפלן
הקורס אולטימטיבי שיקנה לכם את כל שעליכם לדעת בנושא קונדיטוריה ואפייה

דלית קפלן, התמחתה בפטיסרי בפריז ובלונדון ושימשה כשפית קונדיטורית בכמה מהמסעדות המובילות בישראל, מנהלת בשנים האחרונות את פטיסרי תופין, משמשת כיועצת למסעדות, ומלמדת קונדיטוריה.

קורס קונדיטוריה מיועד לאוהבי האפייה מביניכם הרוצים לרכוש מיומנויות וכישורים בסיסיים של אפייה במטבח הביתי או לשדרג את היכולות, הידע והביטחון שלכם באפייה. אלה מביניכם הרוצים לפנק את יקיריכם, חברים, משפחה ולהתגאות במעשה ידיכם מוזמנים להשתתף. בסיום הקורס תרגישו בטוחים באפיית מגוון רחב של מאפים מתוקים ומלוחים, תצוידו במגוון רחב של מתכונים וטכניקות שיסייעו לכם בעבודת האפייה במטבח.

אנו מציעים לכם 6 מפגשים המהווים מסע לעולם הקונדיטוריה. נפגש אחת לשבוע למשך כ- 4 שעות כל מפגש. הקורס הוא מעשי, מתחלקים לקבוצות עבודה וכל קבוצה מכינה את כל המתכונים הנלמדים בשיעור. בסיום כל שיעור תוכלו לקחת הביתה ממאפה ידיכם. נלמד טכניקות אפייה קלאסיות ועכשוויות, אופן ההכנה של חומרי הגלם השונים ונגלה את סודות האפייה למיניהם. הקורס הוא מעשי ומתקיים במתחם הסדנאות המאובזר שלנו.

מספר המשתתפים בקורס: עד 16 איש | המתחם כשר בהשגחת הרבנות תל אביב.



מבנה הקורס

שיעור 1 |  עוגות בחושות

יילמדו שיטות להכנת עוגות בחושות- על בסיס שומן ועל בסיס שמן ושיטות המרה. נכין עוגת גזר, עוגת בננה ושוקולד, עוגת פירות יער עם שטרויזל שקדים, עוגת קינמון ובראוניס.

 

שיעור 2 | עוגיות

יילמדו שיטות רידוד בצק פריך והכנת קרמים. נכין טארט שוקולד, טארט קרם שקדים ואגסים מתובלים, טרטלט פטיסייר ופירות, עוגית חמאה פקאן ודפי תבלינים.

שיעור 3 | שמרים

יילמדו שיטות הכנת בצק שמרים ישיר ומדופף. נכין מגוון מאפי בוקר - דיניש קינמון, דיניש מייפל ואגוזים, שושני וניל ודומדמניות, שושני פרובנסיאל, דיניש קרם פיסטוק ודובדבנים.

שיעור 4 | קינוחים קלאסיים

נכין קרם ברולה, מוס שוקולד עם קישוטים, טרייפל פירות יער וקרם מסקרפונה, טארט טאטן, טירמיסו.

 

שיעור 5 | עוגות גבינה

יילמדו שיטות עבודה לעוגות גבינה מנצחות. נכין עוגת גבינה אפויה גבוהה קלאסית, עוגת גבינה ושוקולד לבן, עוגת גבינה פירורים, עוגות מוס מסקרפונה ופטל אישיות.

 

שיעור 6 | מקרונים ופחזניות 

מקרון פטל, מקרון פיסטוק, מקרון קפה, אקלר לימון מסקרפונה, פחזניות קראמבל שוקולד.

 

 


מועד הקורס הקרוב: 
2/1/2018 | ימי שלישי| 17:00-21:00
הקורס יתקיים בסניף מנדרין, יוניצמן 21 תל אביב

 
עלות הקורס:  

1950 ש"ח במקום 2400 ש"ח 
מתנה לנרשמים:
 ספר מתכונים ומשקל דיגיטלי | תעודה תוענק לכל בוגר מבית ניופאן גורמה.




שימו
 :

המקום כשר בהשגחת הרבנות בת"א | אורך הסדנה כ-3 שעות | התשלום ייתבצע מראש | 
קיום הסדנה מותנה במס' משתתפים מינימלי | כמות משתתפים מקסימלאי: 16 איש |
מדיניות ביטול: ניתן לבטל השתתפות בסדנה עד 7 ימי עסקים לפני מועד הסדנה (לא כולל יום הסדנה) בעמלת ביטול של 5% | בעת ביטול בטווח קצר מ-7 ימי עסקים לפני מועד הסדנה לא ינתן החזר כספי ולא ינתן מועד חלופי לסדנה.


קורס אמנות הפטיסרי
בהנחיית השף קונדיטורית דלית קפלן
הקורס אולטימטיבי שיקנה לכם את כל שעליכם לדעת בנושא קונדיטוריה ואפייה

דלית קפלן, התמחתה בפטיסרי בפריז ובלונדון ושימשה כשפית קונדיטורית בכמה מהמסעדות המובילות בישראל, מנהלת בשנים האחרונות את פטיסרי תופין, משמשת כיועצת למסעדות, ומלמדת קונדיטוריה.

קורס קונדיטוריה מיועד לאוהבי האפייה מביניכם הרוצים לרכוש מיומנויות וכישורים בסיסיים של אפייה במטבח הביתי או לשדרג את היכולות, הידע והביטחון שלכם באפייה. אלה מביניכם הרוצים לפנק את יקיריכם, חברים, משפחה ולהתגאות במעשה ידיכם מוזמנים להשתתף. בסיום הקורס תרגישו בטוחים באפיית מגוון רחב של מאפים מתוקים ומלוחים, תצוידו במגוון רחב של מתכונים וטכניקות שיסייעו לכם בעבודת האפייה במטבח.

אנו מציעים לכם 6 מפגשים המהווים מסע לעולם הקונדיטוריה. נפגש אחת לשבוע למשך כ- 4 שעות כל מפגש. הקורס הוא מעשי, מתחלקים לקבוצות עבודה וכל קבוצה מכינה את כל המתכונים הנלמדים בשיעור. בסיום כל שיעור תוכלו לקחת הביתה ממאפה ידיכם. נלמד טכניקות אפייה קלאסיות ועכשוויות, אופן ההכנה של חומרי הגלם השונים ונגלה את סודות האפייה למיניהם. הקורס הוא מעשי ומתקיים במתחם הסדנאות המאובזר שלנו.

מספר המשתתפים בקורס: עד 16 איש | המתחם כשר בהשגחת הרבנות תל אביב.



מבנה הקורס

שיעור 1 |  עוגות בחושות

יילמדו שיטות להכנת עוגות בחושות- על בסיס שומן ועל בסיס שמן ושיטות המרה. נכין עוגת גזר, עוגת בננה ושוקולד, עוגת פירות יער עם שטרויזל שקדים, עוגת קינמון ובראוניס.

 

שיעור 2 | עוגיות

יילמדו שיטות רידוד בצק פריך והכנת קרמים. נכין טארט שוקולד, טארט קרם שקדים ואגסים מתובלים, טרטלט פטיסייר ופירות, עוגית חמאה פקאן ודפי תבלינים.

שיעור 3 | שמרים

יילמדו שיטות הכנת בצק שמרים ישיר ומדופף. נכין מגוון מאפי בוקר - דיניש קינמון, דיניש מייפל ואגוזים, שושני וניל ודומדמניות, שושני פרובנסיאל, דיניש קרם פיסטוק ודובדבנים.

שיעור 4 | קינוחים קלאסיים

נכין קרם ברולה, מוס שוקולד עם קישוטים, טרייפל פירות יער וקרם מסקרפונה, טארט טאטן, טירמיסו.

 

שיעור 5 | עוגות גבינה

יילמדו שיטות עבודה לעוגות גבינה מנצחות. נכין עוגת גבינה אפויה גבוהה קלאסית, עוגת גבינה ושוקולד לבן, עוגת גבינה פירורים, עוגות מוס מסקרפונה ופטל אישיות.

 

שיעור 6 | מקרונים ופחזניות 

מקרון פטל, מקרון פיסטוק, מקרון קפה, אקלר לימון מסקרפונה, פחזניות קראמבל שוקולד.

 

 


מועד הקורס הקרוב: 
2/1/2018 | ימי שלישי| 17:00-21:00
הקורס יתקיים בסניף מנדרין, יוניצמן 21 תל אביב

 
עלות הקורס:  

1950 ש"ח במקום 2400 ש"ח 
מתנה לנרשמים:
 ספר מתכונים ומשקל דיגיטלי | תעודה תוענק לכל בוגר מבית ניופאן גורמה.




שימו
 :

המקום כשר בהשגחת הרבנות בת"א | אורך הסדנה כ-3 שעות | התשלום ייתבצע מראש | 
קיום הסדנה מותנה במס' משתתפים מינימלי | כמות משתתפים מקסימלאי: 16 איש |
מדיניות ביטול: ניתן לבטל השתתפות בסדנה עד 7 ימי עסקים לפני מועד הסדנה (לא כולל יום הסדנה) בעמלת ביטול של 5% | בעת ביטול בטווח קצר מ-7 ימי עסקים לפני מועד הסדנה לא ינתן החזר כספי ולא ינתן מועד חלופי לסדנה.


הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה

fbq('track', 'ViewContent');