סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,290 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,290 ₪
חיפוש
Filters

מתכון מדהים, פשוט, מהיר וקל להכנה שמתאים לכל אירוע וישאיר רושם על האורחים שלכם. באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה
לפרטים נוספים

קיש זיתים, עגבניות מיובשות וגבינת עזים

מצרכים לבצק:
½1 כוסות קמח לבן או קמח כוסמין לבן 
100 גרם חמאה
1 ביצה
2 כפות מים קרים
קורט מלח

מצרכים לבלילה (רויאל):
2 ביצים
2/3 כוס שמנת לבישול 15%שומן 
מעט מלח ופלפל לפי הטעם

מצרכים למלית:
100 גרם עגבניות מיובשות
½ כוס זיתים מגולענים
½ כוס זיתי קלמטה
גליל גבינת פרומעז
צרור עלי בזיליקום
מלח ופלפל



אופן הכנת הבצק:
1. מחממים תנור ל180° ומשמנים תבנית פאי
2. מערבלים את הקמח החמאה והמלח  בקערת המגמיקס עם להב המתכת ,מוספים את הביצה והמים עד לקבלת בצק אחיד .
3.מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק לעלה דק ומסדרים בתבנית פאי.
4. מכניסים למקפיא ל-10 דקות

אופן הכנת המלית:
1. קוצצים גס את העגבניות המיובשות, הזיתים והבזליקום.
2. פורסים את הגבינה

אופן הכנת הבלילה:
בקערה קטנה מערבבים בעזרת מטרפה את חומרי הבלילה. מתבלים במלח ופלפל

הרכבת המלית:
1. מניחים מעל הבצק את תערובת הזיתים והעגבניות. מעל מסדרים את פרוסות הגבינה ומוזגים את הבלילה.
2. אופים בחום בינוני של 180° כ-45 דקות עד שהמלית תפוחה ויציבה. מוציאים מהתנור,
מצננים כ-5 דקות עד לצינון מוחלט.

קיש זיתים, עגבניות מיובשות וגבינת עזים

מצרכים לבצק:
½1 כוסות קמח לבן או קמח כוסמין לבן 
100 גרם חמאה
1 ביצה
2 כפות מים קרים
קורט מלח

מצרכים לבלילה (רויאל):
2 ביצים
2/3 כוס שמנת לבישול 15%שומן 
מעט מלח ופלפל לפי הטעם

מצרכים למלית:
100 גרם עגבניות מיובשות
½ כוס זיתים מגולענים
½ כוס זיתי קלמטה
גליל גבינת פרומעז
צרור עלי בזיליקום
מלח ופלפל



אופן הכנת הבצק:
1. מחממים תנור ל180° ומשמנים תבנית פאי
2. מערבלים את הקמח החמאה והמלח  בקערת המגמיקס עם להב המתכת ,מוספים את הביצה והמים עד לקבלת בצק אחיד .
3.מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק לעלה דק ומסדרים בתבנית פאי.
4. מכניסים למקפיא ל-10 דקות

אופן הכנת המלית:
1. קוצצים גס את העגבניות המיובשות, הזיתים והבזליקום.
2. פורסים את הגבינה

אופן הכנת הבלילה:
בקערה קטנה מערבבים בעזרת מטרפה את חומרי הבלילה. מתבלים במלח ופלפל

הרכבת המלית:
1. מניחים מעל הבצק את תערובת הזיתים והעגבניות. מעל מסדרים את פרוסות הגבינה ומוזגים את הבלילה.
2. אופים בחום בינוני של 180° כ-45 דקות עד שהמלית תפוחה ויציבה. מוציאים מהתנור,
מצננים כ-5 דקות עד לצינון מוחלט.

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');