מוקד מכירות: 3830* | 053-8835070

חיפוש
Filters
מתכון טעים, פשוט ומהיר הכנה שמתאים לכל אירוע וישאיר רושם על האורחים שלכם. באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה
לפרטים נוספים

קיש סלמון, אספרגוס וגבינת קשקבל

חומרים לבצק:
½ 1 כוסות קמח

100 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 ביצה
1-2 כפות מי קרח

למלית:
צרור אספרגוס טרי חלוט

100 גר' סלמון מעושן
150 גר' גבינת קשקבל מגורדת
3 ביצים
250 מ"ל שמנת מתוקה
מלח ופלפל
1 כף קמח

 

אופן ההכנה:

  1. שמים במעבד המזון עם להב הפלדה קמח, חמאה ומלח. מעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים את הביצה והמים הקרים ומעבדים לכדור בצק.
  2. מוציאים מהכלי, משטחים את הבצק ועוטפ בניילון נצמד. מעבירים למקרר למנוחה למשך חצי שעה.
  3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח ומעבירים לתבנית הפאי המשומנת. מעבירים למקפיא ל- 10 דקות.
  4. מוציאים את התבנית עם הבצק מהמקפיא, מפזרים בתחתית רצועות של סלמון מעושן, עליהן הגבינה המגורדת ומסדרים מעל את האספרגוס החלוט.
  5. מערבבים בקערה בעזרת מטרפה  את השמנת , ביצים  והקמח, מתבלים במלח ופלפל ויוצקים מעל האספרגוס.
  6. אופים בחום בינוני, כ- 40 דק' או עד שפני הקיש מזהיבים .

קיש סלמון, אספרגוס וגבינת קשקבל

חומרים לבצק:
½ 1 כוסות קמח

100 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 ביצה
1-2 כפות מי קרח

למלית:
צרור אספרגוס טרי חלוט

100 גר' סלמון מעושן
150 גר' גבינת קשקבל מגורדת
3 ביצים
250 מ"ל שמנת מתוקה
מלח ופלפל
1 כף קמח

 

אופן ההכנה:

  1. שמים במעבד המזון עם להב הפלדה קמח, חמאה ומלח. מעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים את הביצה והמים הקרים ומעבדים לכדור בצק.
  2. מוציאים מהכלי, משטחים את הבצק ועוטפ בניילון נצמד. מעבירים למקרר למנוחה למשך חצי שעה.
  3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח ומעבירים לתבנית הפאי המשומנת. מעבירים למקפיא ל- 10 דקות.
  4. מוציאים את התבנית עם הבצק מהמקפיא, מפזרים בתחתית רצועות של סלמון מעושן, עליהן הגבינה המגורדת ומסדרים מעל את האספרגוס החלוט.
  5. מערבבים בקערה בעזרת מטרפה  את השמנת , ביצים  והקמח, מתבלים במלח ופלפל ויוצקים מעל האספרגוס.
  6. אופים בחום בינוני, כ- 40 דק' או עד שפני הקיש מזהיבים .
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה

fbq('track', 'ViewContent');