מוקד מכירות: 3830* | 053-8835070

חיפוש
Filters
מתכון מנצח לרוטב עגבניות לפסטה | מתכון מותאם למסחטת המיצים / מעבד המזון של Magimix | באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה
לפרטים נוספים

מצרכים:

8 פלפלים חתוכים לחצאים וללא גרעינים
6 עגבניות תמר בשרניות חצויות ומרוקנות
2 בצלים פרוסים לרבעים
4-5 שיני שום
כפית אורגנו יבש
חופן עלי רוזמרין
שמן זית להזלפה
מלח גס לפיזור

אופן ההכנה:

  1. להניח את הירקות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, לפזר מעל את עשבי התיבול, מלח גס ושמן זית.ולפזר מעל חופן פרמזן מגורר.
  2. אופים כחצי שעה עד להתרככות הירקות ולהשחמה קלה. מוציאים ומניחים בצד להתקררות
  3. מעבירים את כל הירקות במסחטת מיצים לקבלת רוטב סמיך, ניתן לחילופין לשים את כל הירקות במעבד מזון עם להב מתכת לקבלת מרקם אחיד ולהעביר למסננת לקבלת רוטב חלק  ועדין.
  4. מחממים את הרוטב במחבת, אם הרוטב סמיך במיוחד ניתן לדלל בחצי כוס מים, לתקן תיבול אם צריך ולהוסיף את הפסטה, להגיש

מצרכים:

8 פלפלים חתוכים לחצאים וללא גרעינים
6 עגבניות תמר בשרניות חצויות ומרוקנות
2 בצלים פרוסים לרבעים
4-5 שיני שום
כפית אורגנו יבש
חופן עלי רוזמרין
שמן זית להזלפה
מלח גס לפיזור

אופן ההכנה:

  1. להניח את הירקות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, לפזר מעל את עשבי התיבול, מלח גס ושמן זית.ולפזר מעל חופן פרמזן מגורר.
  2. אופים כחצי שעה עד להתרככות הירקות ולהשחמה קלה. מוציאים ומניחים בצד להתקררות
  3. מעבירים את כל הירקות במסחטת מיצים לקבלת רוטב סמיך, ניתן לחילופין לשים את כל הירקות במעבד מזון עם להב מתכת לקבלת מרקם אחיד ולהעביר למסננת לקבלת רוטב חלק  ועדין.
  4. מחממים את הרוטב במחבת, אם הרוטב סמיך במיוחד ניתן לדלל בחצי כוס מים, לתקן תיבול אם צריך ולהוסיף את הפסטה, להגיש
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה

fbq('track', 'ViewContent');