סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,990 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,990 ₪
חיפוש
Filters

מתכון מתוך סדנת אפייה באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה <<למתכון המלא- גללו מטה >>
לפרטים נוספים

רוטב עגבניות ושמנת

 

3 כפות שמן זית
25 גר' חמאה
2 שאלוט קצוצים דק
3 שיני שום כתושות
6 עגבניות תמר קלופות מגולענות
400 גר' (קופסא) שימורי עגבניות
100 עגבניות מיובשות מרוסקות
4 ענפי תימין
1 קופסת  שמנת מתוקה ( 250 גר')
חופן בזיליקום

להגשה: כף פרמזן

 


אופן ההכנה-

1. במחבת גדולה לחמם שמן זית עם חמאה עד להמסה, להוסיף את השאלוט ולטגן קלות.

2. להוסיף את השום ועלי התימין ולטגן כ 2 דקות.

3. להוסיף את העגבניות הטריות , המשומרות והמיובשות ומבשלים כרבע שעה.

4. מוסיפים את הבזיליקום  והשמנת ומביאים לסף רתיחה.

5. לפני ההגשה לפזר פרמזן על המנה.

רוטב עגבניות ושמנת

 

3 כפות שמן זית
25 גר' חמאה
2 שאלוט קצוצים דק
3 שיני שום כתושות
6 עגבניות תמר קלופות מגולענות
400 גר' (קופסא) שימורי עגבניות
100 עגבניות מיובשות מרוסקות
4 ענפי תימין
1 קופסת  שמנת מתוקה ( 250 גר')
חופן בזיליקום

להגשה: כף פרמזן

 


אופן ההכנה-

1. במחבת גדולה לחמם שמן זית עם חמאה עד להמסה, להוסיף את השאלוט ולטגן קלות.

2. להוסיף את השום ועלי התימין ולטגן כ 2 דקות.

3. להוסיף את העגבניות הטריות , המשומרות והמיובשות ומבשלים כרבע שעה.

4. מוסיפים את הבזיליקום  והשמנת ומביאים לסף רתיחה.

5. לפני ההגשה לפזר פרמזן על המנה.

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');