מוקד מכירות: 3830* | 053-8835070

חיפוש
Filters
כשרוצים משהו מתוק ליד הקפה, מומלצת במיוחד עוגיית תמרים מתוקה ועשירה הנותנת אנרגיה להמשך היום. העוגיות הללו נשמרות היטב במשך שבוע.
לפרטים נוספים

ריבועי תמרים

 

מרכיבים:

1 ורבע כוס קמח רגיל

3/4 כוס סוכר דמררה/ סוכר חום

1/2 כפית סודה לשתייה

180 גר' חמאה

100 גר' שיבולת שועל שלימה

200 גר' ממרח תמרים

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים דק

1/2 כפית קינמון

 

אופן ההכנה:

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, הסודה הסוכר ושיבולת השועל. מפעילים את המכשיר על מהירות מספר 4 של מיקסר קיצנאייד.

2. מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שמתקבל בצק.ומנמיכים למהירות מספר 2.

3. מערבבים בקערה קטנה את מחית התמרים עם האגוזים והקינמון.

4. מוציאים את הבצק מהקערה ועוטפים אותו בניילון נצמד ומקררים לחצי שעה במקרר לספיגת טעמים.

5.מהדקים מחצית מהבצק לתחתית  (24X24)התבנית המרובעת המשומנת, משטחים את מחית התמרים המתובלת, מפזרים ומפוררים את שארית הבצק מעל.

6..אופים בחום בינוני 180 מעלות 40 דק'

7.לקרר היטב ואז לחתוך לריבועים שווים.

ריבועי תמרים

 

מרכיבים:

1 ורבע כוס קמח רגיל

3/4 כוס סוכר דמררה/ סוכר חום

1/2 כפית סודה לשתייה

180 גר' חמאה

100 גר' שיבולת שועל שלימה

200 גר' ממרח תמרים

1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים דק

1/2 כפית קינמון

 

אופן ההכנה:

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, הסודה הסוכר ושיבולת השועל. מפעילים את המכשיר על מהירות מספר 4 של מיקסר קיצנאייד.

2. מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שמתקבל בצק.ומנמיכים למהירות מספר 2.

3. מערבבים בקערה קטנה את מחית התמרים עם האגוזים והקינמון.

4. מוציאים את הבצק מהקערה ועוטפים אותו בניילון נצמד ומקררים לחצי שעה במקרר לספיגת טעמים.

5.מהדקים מחצית מהבצק לתחתית  (24X24)התבנית המרובעת המשומנת, משטחים את מחית התמרים המתובלת, מפזרים ומפוררים את שארית הבצק מעל.

6..אופים בחום בינוני 180 מעלות 40 דק'

7.לקרר היטב ואז לחתוך לריבועים שווים.

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה

fbq('track', 'ViewContent');