צור קשר 2650*

 
חיפוש
Filters

נעים להכיר, אני שמרית גולדברג צפדיה, כאן תוכלו להכיר אותי קצת יותר :)
לפרטים נוספים

נעים להכיר

כל כך הרבה זמן דחיתי את הפניות הרבות אליי " מתי תפתחי בלוג" ,"האם את יכולה לשלוח לי עוד מתכונים על המכשירים" "את מוכנה לבוא אליי הביתה ללמד אותי את כל מה שאת יודעת ?" או "מתי את פותחת קורס ומלמדת עוד נושאים? " . בכל פעם עניתי בנימוס, עם חיוך של מבוכה ,שאני מתכננת לבנות משהו ייחודי ואני בדיוק בונה את התכנים. וכך עברו להן כבר כמה שנים ...
עד שבאה הקורונה ושינתה את הכל ! היא הכניסה את כולנו למטבח ודחפה אותי להרים את הכפפה. ראיתי את הצורך של האנשים, מעבר למתכונים, לדעת איך להתנהל נכון מבחינה פרקטית , חסכונית ויעילה במטבח, איך לא לעבוד קשה מדי ולהסתבך עם רשימת קניות שרק מלהכין אותה מתעייפים. זיהיתי שאנשים רוצים ללמוד מתכונים חדשים כדי לגוון ולא לחזור שוב ושוב על אותם מתכונים אליהם הם רגילים ורק אותם הם יודעים להכין.
מה שהכי חשוב לי, מעבר למתכון עצמו, זה להעביר את כל הידע העצום שצברתי ושכללתי במשך השנים. אני רואה צורך של אנשים שיש להם בבית כבר מעבד מזון Magimix ומיקסר של KitchenAid והם לא יודעים איך לנצל אותו ולמקסם אותו לטובתם .
בעייני המטבח מהווה את מרכז הבית ועבורי הוא מסמל את העוגן של המשפחה. סביב השולחן ובזמן הארוחה כולנו נפגשים, מדברים וחולקים את חוויות היום. לשולחן אנחנו מביאים את הזיכרונות שלנו ושם נוצרים הזיכרונות שהילדים שלנו לוקחים איתם להמשך הדרך.


מי אני ?
שמי שמרית גולדברג צפדיה . עולם הבישול והאהבה שלי למטבח היו מאז ומתמיד חלק משמעותי ממני . כבר מגיל 12 אהבתי להכין ארוחות בוקר משפחתיות מפנקות ובהמשך אהבתי במיוחד להכין עוגות מושקעות לאורחי הבית.
גם בתקופת לימודיי באוניברסיטה העברית בירושלים – לימודי תולדות האומנות, חיידק הבישול לא עזב אותי . במטבח הקטן בדירת הסטודנטים בה גרתי הפכתי כל מנה שהכנתי לחגיגה לחיך ולעיניים. היה לי חשוב שלפני שהפה יחוש בטעם , גם העין תאכל ושהמנה תהיה מרשימה ויפה.
אח"כ, בלימודי תואר שני באוניברסיטת בר אילן, עיתונאות ותקשורת, בכל חופשת סמסטר לא ויתרתי על גיחה לקורס בישול בכל מקום בו טיילתי, אם זה באיטליה, בארה"ב , באנגליה ובצרפת.
בגיל 32 יזמתי והקמתי עסק קטן של סלסלות ארוחת בוקר כמתנה "לאנשים שיש להם הכל". חשבתי שבמקום לשלוח זר פרחים, יותר מיוחד לשלוח מתנה שאפשר לאכול בהנאה . כמובן שאת הכל, מהלחמים ,והעוגיות ועד הריבות והגבינות אפיתי והכנתי במו ידי בבית . עם השנים העסק התפתח לקייטרינג בוטיק מצליח ומבוקש .
בגיל 40 קיבלתי הצעה שלא יכולתי לסרב לה - לחבור לחברת ניופאן ולהקים עבורה את מתחם סדנאות הבישול במנדרין . כבר 12 שנה שאני חלק מניופאן, מנהלת את רשת חנויות ניופאן גורמה ושפית החברה .
הקמתי את מתחם הסדנאות ובניתי את סדנת ה-Magimix המוצלחת ואת סדנת האפייה עם מיקסר KitchenAid המבוקשת , בסדנאות הללו אני מלמדת איך להשתמש נכון עם המכשירים דרך מתכונים פרקטיים וקלים .
אני אמא ל 3 ילדים בוגרים שאחד מהם חי מחוץ לבית. מידי שבוע אנחנו נפגשים בארוחות שישי ובשבת סביב השולחן . בכל פעם מחדש יש התרגשות וסקרנות גדולה - מה התפריט היום? אני משתדלת להפתיע, לגוון ולחדש כך שבכל ארוחה יש לפחות מנה אחת חדשה שאף פעם לא עשיתי קודם. זו ההזדמנות לכל המשפחה להיחשף לטעמים ולשילובים מנצחים.
בשנה האחרונה אני לומדת תזונה רפואית על פי תורת הרמב"ם , נושא שמאד מעניין אותי. אני מנסה ל"הבריא" מתכונים ומאד חשוב לי להעלות את המודעות לכך שאפשר לאכול בריא וגם מאד טעים.

על המתכונים – כל מתכון ילווה בהסבר שמתייחס למכשיר, אופן השימוש בו בהתאם למתכון ואפשרות לתחליפים במידת האפשר.
אני מאפשרת גישה ישירה אלי בנוגע להכנה מתכונים ושאלות באמצעות קבוצת הואצאפ שאפשר להתחבר אליה ואענה לכם בהקדם .

נעים להכיר

כל כך הרבה זמן דחיתי את הפניות הרבות אליי " מתי תפתחי בלוג" ,"האם את יכולה לשלוח לי עוד מתכונים על המכשירים" "את מוכנה לבוא אליי הביתה ללמד אותי את כל מה שאת יודעת ?" או "מתי את פותחת קורס ומלמדת עוד נושאים? " . בכל פעם עניתי בנימוס, עם חיוך של מבוכה ,שאני מתכננת לבנות משהו ייחודי ואני בדיוק בונה את התכנים. וכך עברו להן כבר כמה שנים ...
עד שבאה הקורונה ושינתה את הכל ! היא הכניסה את כולנו למטבח ודחפה אותי להרים את הכפפה. ראיתי את הצורך של האנשים, מעבר למתכונים, לדעת איך להתנהל נכון מבחינה פרקטית , חסכונית ויעילה במטבח, איך לא לעבוד קשה מדי ולהסתבך עם רשימת קניות שרק מלהכין אותה מתעייפים. זיהיתי שאנשים רוצים ללמוד מתכונים חדשים כדי לגוון ולא לחזור שוב ושוב על אותם מתכונים אליהם הם רגילים ורק אותם הם יודעים להכין.
מה שהכי חשוב לי, מעבר למתכון עצמו, זה להעביר את כל הידע העצום שצברתי ושכללתי במשך השנים. אני רואה צורך של אנשים שיש להם בבית כבר מעבד מזון Magimix ומיקסר של KitchenAid והם לא יודעים איך לנצל אותו ולמקסם אותו לטובתם .
בעייני המטבח מהווה את מרכז הבית ועבורי הוא מסמל את העוגן של המשפחה. סביב השולחן ובזמן הארוחה כולנו נפגשים, מדברים וחולקים את חוויות היום. לשולחן אנחנו מביאים את הזיכרונות שלנו ושם נוצרים הזיכרונות שהילדים שלנו לוקחים איתם להמשך הדרך.


מי אני ?
שמי שמרית גולדברג צפדיה . עולם הבישול והאהבה שלי למטבח היו מאז ומתמיד חלק משמעותי ממני . כבר מגיל 12 אהבתי להכין ארוחות בוקר משפחתיות מפנקות ובהמשך אהבתי במיוחד להכין עוגות מושקעות לאורחי הבית.
גם בתקופת לימודיי באוניברסיטה העברית בירושלים – לימודי תולדות האומנות, חיידק הבישול לא עזב אותי . במטבח הקטן בדירת הסטודנטים בה גרתי הפכתי כל מנה שהכנתי לחגיגה לחיך ולעיניים. היה לי חשוב שלפני שהפה יחוש בטעם , גם העין תאכל ושהמנה תהיה מרשימה ויפה.
אח"כ, בלימודי תואר שני באוניברסיטת בר אילן, עיתונאות ותקשורת, בכל חופשת סמסטר לא ויתרתי על גיחה לקורס בישול בכל מקום בו טיילתי, אם זה באיטליה, בארה"ב , באנגליה ובצרפת.
בגיל 32 יזמתי והקמתי עסק קטן של סלסלות ארוחת בוקר כמתנה "לאנשים שיש להם הכל". חשבתי שבמקום לשלוח זר פרחים, יותר מיוחד לשלוח מתנה שאפשר לאכול בהנאה . כמובן שאת הכל, מהלחמים ,והעוגיות ועד הריבות והגבינות אפיתי והכנתי במו ידי בבית . עם השנים העסק התפתח לקייטרינג בוטיק מצליח ומבוקש .
בגיל 40 קיבלתי הצעה שלא יכולתי לסרב לה - לחבור לחברת ניופאן ולהקים עבורה את מתחם סדנאות הבישול במנדרין . כבר 12 שנה שאני חלק מניופאן, מנהלת את רשת חנויות ניופאן גורמה ושפית החברה .
הקמתי את מתחם הסדנאות ובניתי את סדנת ה-Magimix המוצלחת ואת סדנת האפייה עם מיקסר KitchenAid המבוקשת , בסדנאות הללו אני מלמדת איך להשתמש נכון עם המכשירים דרך מתכונים פרקטיים וקלים .
אני אמא ל 3 ילדים בוגרים שאחד מהם חי מחוץ לבית. מידי שבוע אנחנו נפגשים בארוחות שישי ובשבת סביב השולחן . בכל פעם מחדש יש התרגשות וסקרנות גדולה - מה התפריט היום? אני משתדלת להפתיע, לגוון ולחדש כך שבכל ארוחה יש לפחות מנה אחת חדשה שאף פעם לא עשיתי קודם. זו ההזדמנות לכל המשפחה להיחשף לטעמים ולשילובים מנצחים.
בשנה האחרונה אני לומדת תזונה רפואית על פי תורת הרמב"ם , נושא שמאד מעניין אותי. אני מנסה ל"הבריא" מתכונים ומאד חשוב לי להעלות את המודעות לכך שאפשר לאכול בריא וגם מאד טעים.

על המתכונים – כל מתכון ילווה בהסבר שמתייחס למכשיר, אופן השימוש בו בהתאם למתכון ואפשרות לתחליפים במידת האפשר.
אני מאפשרת גישה ישירה אלי בנוגע להכנה מתכונים ושאלות באמצעות קבוצת הואצאפ שאפשר להתחבר אליה ואענה לכם בהקדם .

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');