חיפוש
Filters

משלוח חינם בקנייה מעל 200 ש"ח 

RSS

מתכונים

גלידת קוקוס
גלידת קוקוס

גלידת קוקוס (פרווה)

4 חלמונים

2 כוסות חלב קוקוס

½ כוס סוכר

½ כוס פתיתי קוקוס קלויים

1 כפית תמצית וניל

 *יש להקפיא את קערת הגלידה 24 שעות לפני השימוש*

אופן ההכנה:

  1. להקציף בקערת המיקסר עם וו ההקצפה 4 חלמונים לקצף בהיר
  2. לחמם בסיר את החלב, חלב הקוקוס והסוכר, לבחוש תוך כדי חימום עד להמסת הסוכר, ...
תגובות (0)
גלידת וניל
גלידת וניל

4 חלמונים

1 כוס חלב

1 כוס שמנת מתוקה

½ כוס סוכר

גרגירים ממקל וניל שלם/ כפית מחית וניל איכותית

כפית קינמון

 * יש להקפיא את קערת הגלידה 12 שעות לפני השימוש*

 

אופןההכנה:

  • מקציפים בקערית המיקסר עם וו ההקצפה 4 חלמונים לקצף בהיר (מהירות מס׳ 8)
  • במקביל מחממים בסיר את החלב, השמנת, הסוכר, מקל הוני...
תגובות (0)
גלידת יוגורט בננה וסילאן
גלידת יוגורט בננה וסילאן

2 גביעי יוגורט

400 גרם בננה קפואה

1 כף גרידת לימון

½ כוס סילאן

* יש להקפיא את קערת הגלידה 12 שעות לפני השימוש*

 

אופן ההכנה:

  • טוחנים את הבננות עד לקבל מחית חלקה
  • מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים דקה נוספת עד לקבלת תערובת אחידה
  • שומרים בקירור עד להכנת הגלידה
  • מוציאים את קערת הגלידה מהמקפיא , ומ...
תגובות (0)
בצק פסטה בסיסי
בצק פסטה בסיסי

הכנת 450 גר' בצק לפסטה

300 גר' קמח מחיטת דורום או קמח רגיל

3 ביצים בינוניות

1 כף שמן זית

 

אפשרויות גיוון:

פסטה תרד- במקום אחת מן הביצים, מוסיפים לקערה 50 גר' תרד מבושל, מנוקז היטב מנוזלים וחתוך דק.

פסטה סלק- אדום- במהירות המתאימה לקבלת מחית בבלנדר, מעבדים 25 ג' סלק מבושל טרי עד קבלת מרקם חלק...

תגובות (0)
גלידת יוגורט מנגו בננה
גלידת יוגורט מנגו בננה

2 מיכלי יוגורט

400 גר' מנגו

1 בננה

1/2 כוס דבש

 *את קערת הגלידה יש להקפיא 24 שעות לפני השימוש*

אופן ההכנה:

  1. טוחנים את כל הרכיבים במעבד המזון, עד לקבלת מחית חלקה.
  2. שומרים בקירור עד להכנת הגלידה.
  3. מחברים את קערת הגלידה הקפואה למיקסר, מכניסים את תערובת היוגורט הקרה ומערבבים על מהירות נמוכה כ-20 ...
תגובות (0)
מרינדה מנצחת
מרינדה מנצחת

מרינדה מנצחת שמתאימה לחזה עוף, שיפודי פרגית, כנפיים , טופו , ירקות וכל מה שרוצים לשים על האש-

 

5 כפות סויה

2 כפות סילאן

2 כפות שמן שומשום

2 כפות מירין

1 כפית גינגר

1 שן שום כתושה

 

מניחים את כל החומרים בקערה ,מערבבים הכל יחד  ולהשרות במרינדה כשעתיים לפני הצלייה על האש.

*מתכון באדיבות שפית...

תגובות (0)
קציצות סלמון וירקות

קציצות סלמון וירקות ♦ מנה בריאה וקלה להכנה שמתאימה לכל ארוחה ♦ מתכון באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה ♥♥

 

תגובות (0)
אוזני המן מבצק שמרים

לכל מי שרוצה לגוון מאוזני המן פריכים קבלו מתכון לאוזני המן מיוחדים מבצק שמרים במלית מלוחה! באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה << למתכון- לחצו כאן >>

 

תגובות (0)
אוזני המן פריכים

לכל מי שרוצה להפתיע במשלוח מנות עם אזני המן ביתיים קבלו מתכון מושלם לאוזני המן מבצק פריך! באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה | << למתכון לחצו כאן >>

תגובות (0)
אורז וירקות בחלב קוקוס

אורז וירקות בחלב קוקוס


מצרכים לאורז אדום:

2 כוסות אורז אדום
4 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ דק
2 כוסות מים (לבישול)
1  פחית חלב קוקוס / מי קוקס
1/2 כפית קארי
מלח , פלפל

מצרכים לירקות הקלויים:

4 כפות שמן זית
2 קישואים חתוכים לקוביות
2 בטטות חתוכות לקוביות
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
2 פלפלים צהובים חתוכים לקוביות
4 ענפי סלרי אמריקאי פרוסים בעובי 1 ס"מ
1 כרובית חתוכה לפרחים
פלפל שחור מלח ים אטלנטי

לקישוט – ( לא חובה)

1/2 כוס חמוציות
1/2 כוס אגוזי מלך או פקאן קצוצים גס
1/2 כוס בצל ירוק חתוך דק

 
אופן ההכנה:

  1. משרים את האורז במשך כשעה בקערה עם הרבה מים – חשוב להקפיד שהאורז יהיה מכוסה היטב. מסננים ומשאירים במסננת כ-10 דקות, לייבוש.
  2. מחממים את השמן בסיר בינוני על אש נמוכה. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-10 דקות, עד שהוא מתרכך (הקפידו שהוא לא ישחים).
  3. מוסיפים את האורז ומטגנים תוך ערבוב כדקה או שתיים, מוספים את הנוזלים ומב
  4. מוסיפים את המים, חלב הקוקוס, מלח ומעט פלפל לפי הטעם. מגבירים את האש ומביאים לרתיחה.
  5. מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה למינימום. מבשלים במשך כ-40 דקות, עד שהאורז רך
  6. בינתיים מכינים את הירקות הקלויים- מסדרים את כל הירקות על תבנית אפייה , מזליפים שמן זית ובוזקים מלח ופלפל ואופים בתנור בחום של 180 מעלות עד להשחמה כ-25 דקות , חשוב לערבב מדי פעם את הירקות על מנת לקבל השחמה.
  7. מעבירים את האורז לצלחת ההגשה, מוסיפים את הירקות הקלויים ומערבבים.
  8. מפזרים מעל את האגוזים, הבצל הירוק והחמוציות ומגישים.

 

תגובות (0)