צור קשר | מוקד מכירות 2650*

חיפוש
Filters

RSS

ההודעות בלוג '2018' מאי '

גלידת וניל

4 חלמונים

1 כוס חלב

1 כוס שמנת מתוקה

½ כוס סוכר

גרגירים ממקל וניל שלם/ כפית מחית וניל איכותית

כפית קינמון

 * יש להקפיא את קערת הגלידה 12 שעות לפני השימוש*

 

אופןההכנה:

  • מקציפים בקערית המיקסר עם וו ההקצפה 4 חלמונים לקצף בהיר (מהירות מס׳ 8)
  • במקביל מחממים בסיר את החלב, השמנת, הסוכר, מקל הוניל והקינמון, בוחשים תוך כדי חימום עד להמסת הסוכר, להקפיד שהתערובת לא תגיע לרתיחה.
  • מצננים מעט ועושים השוואת טמפרטורות, כלומר לשפוך 1/3 מכמות הנוזלים לתפיחת הביצים, לערבוב קל ואח"כ ולשפוך הכול חזרה לסיר.
  • לחמם עד להסמכה קלה של התערובת אבל לדאוג לא להגיע לרתיחה.
  • מכניסים את התערובת החמה למקרר לקירור מוחלט.
  • מוציאים את קערת הגלידה מהמקפיא , ומכניסים את תערובת הוניל הקרה למכונת הגלידה למשך כ-20 דק' עד לקבלת מרקם אוורירי.
  • מכניסים את קערת הגלידה שוב למקפיא עד להגשה.

 מכונת גלידה: https://bit.ly/2kje8VO

 

 

תגובות (0)
גלידת יוגורט בננה וסילאן

2 גביעי יוגורט

400 גרם בננה קפואה

1 כף גרידת לימון

½ כוס סילאן

* יש להקפיא את קערת הגלידה 12 שעות לפני השימוש*

 

אופן ההכנה:

  • טוחנים את הבננות עד לקבל מחית חלקה
  • מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים דקה נוספת עד לקבלת תערובת אחידה
  • שומרים בקירור עד להכנת הגלידה
  • מוציאים את קערת הגלידה מהמקפיא , ומכניסים את תערובת היוגורט הקרה למכונת הגלידה למשך כ-20 דק'.
  • מכניסים את קערת הגלידה למקפיא עד להגשה.

מכונת גלידה: https://bit.ly/2kje8VO

 

 

תגובות (0)
בצק פסטה בסיסי

הכנת 450 גר' בצק לפסטה

300 גר' קמח מחיטת דורום או קמח רגיל

3 ביצים בינוניות

1 כף שמן זית

 

אפשרויות גיוון:

פסטה תרד- במקום אחת מן הביצים, מוסיפים לקערה 50 גר' תרד מבושל, מנוקז היטב מנוזלים וחתוך דק.

פסטה סלק- אדום- במהירות המתאימה לקבלת מחית בבלנדר, מעבדים 25 ג' סלק מבושל טרי עד קבלת מרקם חלק. מוסיפים את הסלק לקערת הערבול עם שאר המרכיבים.

 

אופן הכנה:

  1. שמים את הקמח, הביצים והשמן בקערת ערבול, ומרכיבים את המערבל השטוח. מערבבים לאט, במהירות 1, עד שהחומרים מתמזגים היטב. מחליפים את המערבל השטוח בוו הלישה ומגבירים בהדרגה למהירות 4, לשים 5-8 דקות עד קבלת בצק פסטה חלק וגמיש. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים אותו לפחות שעה אחת במקרר.
  2. מחברים למיקסר את המכונה להכנת פסטה ומכוונים את הכפתור ל-1. מחלקים את הבצק לשמונה חלקים ומעבירים כל חלק באיטיות רבה דרך הגלילה, במהירות 2, ואחר כך מקפלים אותו לשניים. חוזרים על הפעולה 4-5 פעמים. כשהבצק העובר דביק, מכוונים את הכפתור ל-2 ומעבירים בגלילה את עלה הפסטה, אך הפעם מבלי לקפל בסיום הפעולה את הבצק. מעבירים את הבצק דרך הגלילה עוד 4-5 פעמים, כל פעם בכוונון עדין יותר, עד לקבלת העובי הרצוי. חוזרים על התהליך עם שאר חלקי הבצק. כעת בצק הפסטה מוכן לחיתוך.
תגובות (0)
גלידת יוגורט מנגו בננה

2 מיכלי יוגורט

400 גר' מנגו

1 בננה

1/2 כוס דבש

 *את קערת הגלידה יש להקפיא 24 שעות לפני השימוש*

אופן ההכנה:

  1. טוחנים את כל הרכיבים במעבד המזון, עד לקבלת מחית חלקה.
  2. שומרים בקירור עד להכנת הגלידה.
  3. מחברים את קערת הגלידה הקפואה למיקסר, מכניסים את תערובת היוגורט הקרה ומערבבים על מהירות נמוכה כ-20 דק'
  4. מכניסים את קערת הגלידה שוב למקפיא עד להגשה.
תגובות (0)