חיפוש
Filters

RSS

מתכונים

ברוסקטה עגבניות וצלפים

ברוסקטה עגבניות וצלפים

מצרכים:

פרוסות באגט חתוכות באלכסון

עגבניות קשות ואדומות נקיות ממיץ וקצוצות

צלפים

1/2 כוס שמן זית

1/3 כוס לימון

פלפל שחור גרוס

2 שיני שום

זסט (גרידה) מלימון אחד

כפית רוזמרין קצוץ

 

אופן ההכנה:      

1. מורחים את פרוסות הבאגט בשמן זית ומשפשפים בשן שום 

2. קולים בתנור או על האסכלה מצד אחד

3. מערבבים את העגבניות הקצוצות והצלפים עם יתר המרכיבים מתבלים בפלפל שחור גרוס ומשהים כ10 דקות .

4. מחלקים את הסלט עגבניות על הפרוסות באגט ומגישים מייד.

תגובות (0)
סלט אטריות אורז אסיאתי

מתכון לאוהבי הסגנון האסיאתי, סלט נהדר שתמיד כיף לאכול ומתאים כמעט לכל סגנון של ארוחה

 

תגובות (0)
סורבה לימון

סורבה לימון 

סורבה לימון חלומי, מתאים מאוד לצד עוגות וקינוחים שונים. מתכון המתאים למכונת הגלידה שמתחברת למיקסר קיצ'נאייד

 מצרכים:

½1  כוסות מים

½1 כוס סוכר

½ כוס מיץ  לימון

1 כף וודקה

גרידה מ-2 לימונים

 

אופן ההכנה:

מרתיחים בסיר את המים והסוכר עד שהסוכר נמס .מוסיפים את המיץ וגרידת הלימון, מוציאים מהאש ומוסיפים את הוודקה, מצננים היטב.

כשהתערובת קרה מאד שמים במכונת הגלידה עד להתגבשות התערובת, כשהסורבה מוכן מעבירים את התערובת לכלי ושומרים במקפיא.

תגובות (0)