סגור
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 3,099 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 3,099 ₪
חיפוש
Filters

פסטה צבעונית שיוצרת בצק מעניין יותר ומוסיפה ייחוד לטעם | אני לרוב מכינה את הבצק במג'ימיקס בלהב המתכת ומרדדת את הבצק במכונת הפסטה של קיצ'נאייד שמתחברת למיקסר. לחלופין אפשר להכין את הבצק ישירות בקערת המיקסר - לשים 2 דק' בוו הגיטרה ועוד 4 דק' בוו הלישה. ♥ אין כמו פסטה טרייה- טעם מיוחד ושונה מאד מהפסטה הרגילה של הסופר - ממליצה מאד לנסות! זו יכולה להיות גם פעילות מהנה לעשות עם המשפחה | מתכון באדיבות שפית הבית שמרית גולדברג צפדיה ♥ למתכון גללו מטה
לפרטים נוספים

מצרכים לבצק הבסיסי

300 גר' קמח פסטה דורום
½ כפית מלח

3 ביצים
1 כף שמן זית

מעט מים קרים במידת הצורך רק אם הבצק יבש ואינו מתגבש.

אופן ההכנה

  1. בקערת מעבד המזון שמים את הקמח והמלח ומערבבים במהירות נמוכה כ- 2 דק' עד שהחומרים מתאחדים.
  2. מוסיפים את הביצים ומעבדים לבצק.
  3. בשלב ראשון מתקבל בצק פירורי , ממשיכים להפעיל את המכשיר כדי לאפשר לגלוטן להתפתח.


עכשיו זה צריך להיראות כמו כדורי בצק גדולים יותר. מוציאים הכל החוצה וממשיכים ללוש ביד עוד 2 דק' או עד שהבצק חלק וגמיש, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר.

 

רידוד במכונת פסטה
מחברים למיקסר את המכונה המרדדת את הבצק.  מכוונים את הכפתור ל-1 , מחלקים את הבצק לחלקים ומשטיחים כל חלק בעזרת כפות הידיים. מעבירים כל חלק דרך הגליל עד לקבלת העובי הרצוי. כך מעבירים ממספר 1 עד6.


פטוצ'יני/ספגטי במכונת פסטה

מחברים את להב הפטוצ'יני/ ספגטי לראש של המיקסר . מעבירים את עלי הפסטה כאשר המיקסר פועל במהירות נמוכה. בוזקים את רצועות הפטוצ'יני / ספגטיני היוצאות מהמכונה ותולים אותם במתלה לפסטה עד לשימוש.

 

תוספות אפשריות לבצק בצבעים
בצק פסטה ירוק:
בצק עם בזיליקום/עשבי תיבול- מכניסים חצי כוס עלי בזיליקום שלמים יחד עם הקמח במעבד המזון וטוחנים לאבקה עד שנטחן דק. מוסיפים את הביצים ושאר החומרים וממשיכים לעבד את הבצק.

בצק פסטה צהוב:
מכניסים כף כרכם יחד עם הקמח וטוחנים ואז מוסיפים את שאר החומרים

חשוב! תמיד לצבוע את הקמח לפני ששמים את הביצים.

מצרכים לבצק הבסיסי

300 גר' קמח פסטה דורום
½ כפית מלח

3 ביצים
1 כף שמן זית

מעט מים קרים במידת הצורך רק אם הבצק יבש ואינו מתגבש.

אופן ההכנה

  1. בקערת מעבד המזון שמים את הקמח והמלח ומערבבים במהירות נמוכה כ- 2 דק' עד שהחומרים מתאחדים.
  2. מוסיפים את הביצים ומעבדים לבצק.
  3. בשלב ראשון מתקבל בצק פירורי , ממשיכים להפעיל את המכשיר כדי לאפשר לגלוטן להתפתח.


עכשיו זה צריך להיראות כמו כדורי בצק גדולים יותר. מוציאים הכל החוצה וממשיכים ללוש ביד עוד 2 דק' או עד שהבצק חלק וגמיש, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר.

 

רידוד במכונת פסטה
מחברים למיקסר את המכונה המרדדת את הבצק.  מכוונים את הכפתור ל-1 , מחלקים את הבצק לחלקים ומשטיחים כל חלק בעזרת כפות הידיים. מעבירים כל חלק דרך הגליל עד לקבלת העובי הרצוי. כך מעבירים ממספר 1 עד6.


פטוצ'יני/ספגטי במכונת פסטה

מחברים את להב הפטוצ'יני/ ספגטי לראש של המיקסר . מעבירים את עלי הפסטה כאשר המיקסר פועל במהירות נמוכה. בוזקים את רצועות הפטוצ'יני / ספגטיני היוצאות מהמכונה ותולים אותם במתלה לפסטה עד לשימוש.

 

תוספות אפשריות לבצק בצבעים
בצק פסטה ירוק:
בצק עם בזיליקום/עשבי תיבול- מכניסים חצי כוס עלי בזיליקום שלמים יחד עם הקמח במעבד המזון וטוחנים לאבקה עד שנטחן דק. מוסיפים את הביצים ושאר החומרים וממשיכים לעבד את הבצק.

בצק פסטה צהוב:
מכניסים כף כרכם יחד עם הקמח וטוחנים ואז מוסיפים את שאר החומרים

חשוב! תמיד לצבוע את הקמח לפני ששמים את הביצים.

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');