צור קשר 2650*

 
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,900 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,900 ₪
חיפוש
Filters

עוגת הדבש המנצחת של שמרית גולדברג צפדיה, שפית הבית שלנו. המתכון הזה מלווה את שמרית כבר המון שנים, ממש מתחילת דרכה כשפית. שמרית אוהבת לאפות את העוגות שלה רכות ועסיסיות, איך אתם אוהבים את עוגת הדבש שלכם? ♥♥למתכון המלא גללו מטה♥♥
לפרטים נוספים

עוגת דבש לחה ועסיסית

מצרכים:

4 ביצים
1 כוס שמן

½ כוס סוכר
1 כוס דבש
כפית קינמון
½ כפית ציפורן
1 כפית סודה לשתייה
½2 כוסות קמח תופח
1 כוס מים רותחים עם כפית גדושה קפה נמס
1/3 כוס רסק תפוחים ללא סוכר 
½ כוס שקדים פרוסים לקישוט .

 

אופן ההכנה:

  1. לערבב בקערה מיקסר עם וו גיטרה את הביצים, הדבש, השמן הסוכר  והתבלינים.
  2. להוסיף את הקמח והסודה לשתייה
  3. להוסיף את המים הרותחים עם הקפה והרסק  ולערבל עד לקבלת תערובת חלקה .
  4. להעביר לתבנית קוגלהוף או ל 3 תבניות אינגלישקייק חד פעמיות .
  5. לפזר מעל שקדים פרוסים ולאפות בחום 170 מעלות כ 40 – 45 דקות

עוגת דבש לחה ועסיסית

מצרכים:

4 ביצים
1 כוס שמן

½ כוס סוכר
1 כוס דבש
כפית קינמון
½ כפית ציפורן
1 כפית סודה לשתייה
½2 כוסות קמח תופח
1 כוס מים רותחים עם כפית גדושה קפה נמס
1/3 כוס רסק תפוחים ללא סוכר 
½ כוס שקדים פרוסים לקישוט .

 

אופן ההכנה:

  1. לערבב בקערה מיקסר עם וו גיטרה את הביצים, הדבש, השמן הסוכר  והתבלינים.
  2. להוסיף את הקמח והסודה לשתייה
  3. להוסיף את המים הרותחים עם הקפה והרסק  ולערבל עד לקבלת תערובת חלקה .
  4. להעביר לתבנית קוגלהוף או ל 3 תבניות אינגלישקייק חד פעמיות .
  5. לפזר מעל שקדים פרוסים ולאפות בחום 170 מעלות כ 40 – 45 דקות
הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');