צור קשר 2650*

 
(1)
יש 1 מוצרים מוצרים בעגלת הקניות שלך
צבע: כרום [+100 ₪]
מחיר יחידה: 2,900 ₪
כמות: 1
סיכום ביניים: 2,900 ₪
חיפוש
Filters

סלט שמתאים לרוח החג, שמרית שפית הבית שלנו מכינה אותו המון בווריאציות שונות כאשר התוספות שמשתנות הן - פרי טרי חמצמץ כגון משמש או נקטרינה. אפשרות להוסיף גם סלק מבושל חתוך לקוביות קטנות או להוסיף המון סוגים של אגוזים כגון פיסטוק, אגוזי פקאן מסוכרים אגוזי קשיו, אגוזי מלך ושקדים . ♥♥למתכון המלא גללו מטה♥♥
לפרטים נוספים

מצרכים לקינואה:

1 כוס קינואה ( אפשר לשלב עם קינואה אדומה ושחורה )

½1 כוסות מים

כפית מלח

כף שמן

 

מצרכים לסלט:

3 כוסות רוקט

2 כוסות פטרוזיליה

1 כוס נענע ( לא חובה)

2 כוסות רימונים טריים

100 גר׳ אגוזי מלך

½ כוס צימוקי אוכמניות 

מיץ מ 2 לימונים

גרידת לימון מ 2 לימונים

3 כפות רכז רימונים 

1 כף שמן זית 

1 כף סילאן

מלח ופלפל 

אופן ההכנה:

1. בסיר קטן על אש קטנה שמים את הקינואה המים השמן והמלח ומבשלים כ-20 דקות עד שהקינואה מוכנה.

2. את בעשבי תיבול לקצוץ דק או בעזרת סכין חדה או בעזרת להב המתכת במעבד מזון בפולסים.

3. את האגוזים לקלות קלות ולקצוץ גס.

4. להוסיף את כל שאר הרכיבים ולתבל במלח  ופלפל ולהגיש.

מצרכים לקינואה:

1 כוס קינואה ( אפשר לשלב עם קינואה אדומה ושחורה )

½1 כוסות מים

כפית מלח

כף שמן

 

מצרכים לסלט:

3 כוסות רוקט

2 כוסות פטרוזיליה

1 כוס נענע ( לא חובה)

2 כוסות רימונים טריים

100 גר׳ אגוזי מלך

½ כוס צימוקי אוכמניות 

מיץ מ 2 לימונים

גרידת לימון מ 2 לימונים

3 כפות רכז רימונים 

1 כף שמן זית 

1 כף סילאן

מלח ופלפל 

אופן ההכנה:

1. בסיר קטן על אש קטנה שמים את הקינואה המים השמן והמלח ומבשלים כ-20 דקות עד שהקינואה מוכנה.

2. את בעשבי תיבול לקצוץ דק או בעזרת סכין חדה או בעזרת להב המתכת במעבד מזון בפולסים.

3. את האגוזים לקלות קלות ולקצוץ גס.

4. להוסיף את כל שאר הרכיבים ולתבל במלח  ופלפל ולהגיש.

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה
fbq('track', 'ViewContent');